VÆLG INTERVAL
Zachariae Isbræ Northeast Greenland. Photo: Anders A Bjørk
21 SEP

Indlandsisen har øget havenes vandstand med over fire meter

Den smeltende indlandsis er skyld i langt højere global vandstandsstigning end hidtil antaget, viser et nyt studie i Science Advances.

Isforskning Geologi Klimaændringer Polarforskning Kortlægning og opmåling Jordobservation
19 APR

Nyt grønlandsk-dansk samarbejde om råstoffer

Industriens Fond, Dansk Industri, Grønlands Arbejdsgiverforening og Danmarks Tekniske Universitet, DTU, er gået sammen om at styrke og støtte danske og grønlandske virksomheder...

Økosystemer Geologi Jordobservation
04 FEB

Tag turen fra Big Bang til Jordens Indre

DTU Space er en del af rumforskningens verdenselite. Nu fremviser instituttet sit arbejde i en udstilling og fem foredrag på DTU’s bibliotek.

Rumforskning Geologi Jordobservation
Foto: Bjørn Lymann Jespersen
Hold dig opdateret med seneste nyt fra DTU. Dyk ned i aktuelle temaer, tag et kig i DTU’s magasiner, se videoer, eller lyt med på vores podcast.

Nyhedsbrev fra DTU

Tilmeld dig DTU's nyhedsbrev, og få udvalgte nyheder tilsendt en til to gange om ugen.

DTU's nyhedsbrev

Kort-link generator

Har du brug for et kort link til en nyhed eller en side på DTU.dk? - Kopier linket ind nedenfor og opret en genvej der er nem at dele.

OBS: Det er kun muligt at benytte DTU's kort-link generator til web-adresser der er en del af dtu.dk domænet.