Pressemeddelelser

VÆLG INTERVAL
RSS
2017
16 JUN

Universitetsforskning øger life science-sektorens konkurrenceevne

Danske life science-virksomheder oplever, at deres samarbejde med danske universiteter øger konkurrenceevnen, viser en ny analyse.

Bioteknologi og biokemi Fødevarer, fisk og landbrug Kemi Medicin og medicoteknik
24 MAJ

Fremtidens teknologier til debat på Folkemødet

Debatter om selvkørende biler, droner, kunstig intelligens, fremtidens arbejdsmarked og en robot ved navn Kubo er nogle af de ting, besøgende kan opleve i Ingeniørteltet...

19 MAJ

Den selvkørende bus Olli testes på DTU Lyngby Campus

Danmarks første selvkørende bus kører lige nu på en lukket testbane på DTU. Ambitionen er at udvikle et pilotprojekt for førerløs transport på DTU Lyngby Campus.

Transport og logistik
03 MAJ

Højrisiko overvægt vejer tungt hos 55-75-årige danskere

En undersøgelse fra DTU Fødevareinstituttet blandt 55-75-årige danskere viser, at såkaldt højrisiko overvægt er den mest udbredte risikofaktor i aldersgruppen. Den type...

Fødevarer, fisk og landbrug Ernæring og kostvaner
26 APR

Ole Hassager fra DTU modtager Elastyrenprisen 2017

Den danske polymerpris – ATV | Elastyrenprisen 2017 går til professor Ole Hassager, DTU. Prisen er på 100.000 kroner og blev uddelt ved ATV’s årsmøde den 26. april.

Kemi
31 MAR

Tech-entreprenørernes legeplads bliver tredoblet

Den A.P. Møllerske Støttefond har doneret 80 mio. kr. til en markant udvidelse af DTU Skylab. Visionen er at skabe en samlende hub i verdensklasse for teknologibaseret...

23 MAR

Børn og unge spiser flere søde sager i weekenden

Danske børn og unge spiser generelt sundere end ved årtusindskiftet, især fordi deres kost i dag indeholder dobbelt så meget fuldkorn og mindre sukker. Indtaget af søde...

Fødevarer, fisk og landbrug Ernæring og kostvaner
06 MAR

Digitale løsninger hjælper patienter til bedre sundhed

Personlig sundhedsteknologi vil spille en større rolle i fremtidens sundhedsvæsen. Ny rapport peger på stort vækstpotentiale for life science-virksomheder.

Medicin og medicoteknik
23 FEB

Kroppen optager ikke genetisk materiale fra vores mad

Et studie fra DTU Fødevareinstituttet finder ikke belæg for, at genetisk materiale fra vores mad bliver optaget i kroppen og derved får mulighed for f.eks. at ændre kroppens...

Gener og genomer Fødevarer, fisk og landbrug
09 FEB

DTU udnævner ny institutdirektør for DTU Bioinformatik

Med virkning fra 1. marts har DTU udnævnt professor Haja Kadarmideen som ny institutdirektør for DTU Bioinformatik.

Bioteknologi og biokemi

Ring til pressevagten på
tel 45 25 78 78

Mail redaktion@dtu.dk