Pressemeddelelser

VÆLG INTERVAL
RSS
2017
23 FEB

Kroppen optager ikke genetisk materiale fra vores mad

Et studie fra DTU Fødevareinstituttet finder ikke belæg for, at genetisk materiale fra vores mad bliver optaget i kroppen og derved får mulighed for f.eks. at ændre kroppens...

Gener og genomer Fødevarer, fisk og landbrug
09 FEB

DTU udnævner ny institutdirektør for DTU Bioinformatik

Med virkning fra 1. marts har DTU udnævnt professor Haja Kadarmideen som ny institutdirektør for DTU Bioinformatik.

Bioteknologi og biokemi
02 FEB

Kedelig nordisk førsteplads til Danmark for rygning og alkohol

Danmark indtager en kedelig førsteplads som det land i Norden, hvor flest voksne ryger dagligt og oftest drikker alkohol. Det viser den anden fællesnordiske undersøgelse...

Fødevarer, fisk og landbrug Ernæring og kostvaner
25 JAN

Flere svært overvægtige i Norden

Flere voksne er blevet svært overvægtige i Norden. Det viser en fællesnordisk befolkningsundersøgelse af kost, fysisk aktivitet og overvægt, som DTU Fødevareinstituttet...

Ernæring og kostvaner Fødevarer, fisk og landbrug
19 JAN

Flere voksne i Norden spiser usundt

Flere voksne i Norden spiser usundt. Det viser den anden fællesnordiske undersøgelse med sammenlignelige resultater om kost, fysisk aktivitet og overvægt, som DTU Fødevareinstituttet...

Fødevarer, fisk og landbrug Ernæring og kostvaner
11 JAN

Erfaren forsker og leder ny prorektor på DTU

Direktør for DTU Compute Rasmus Larsen har været leder på DTU siden 2001, og fra 1. februar bliver han universitetets nye prorektor.

10 JAN

Per Falholt genvalgt som formand for DTU’s bestyrelse

DTU’s bestyrelse har genvalgt Per Falholt som formand for de næste fire år.

05 JAN

Forbedrede mælkesyrebakterier skal give mere velsmagende oste og gavne miljøet

Mælkesyrebakterier er med til at give en lang række mejeriprodukter den rette smag, konsistens og holdbarhed. Et nyt projekt vil udnytte restprodukter fra mejeriproduktionen...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi
2016
21 DEC

Fødevareallergi skal forebygges og behandles

I dag er det ikke muligt at forebygge eller behandle fødevareallergi. Det vil et nyt projekt nu forsøge at ændre på og dermed øge livskvaliteten for allergikere verden...

13 DEC

Flere og bedre ingredienser til krævende forbrugere

Nye grupper af købedygtige forbrugere øger behovet for bæredygtige og klimavenlige ingredienser, der gør maden bedre og mere holdbar. Forskning, uddannelse og innovation...

Fødevarer, fisk og landbrug

Ring til pressevagten på
tel 45 25 78 78

Mail redaktion@dtu.dk