VÆLG INTERVAL
22 JAN

Fire yngre forskere får legater i millionklassen

Fire yngre forskere fra DTU modtager legater på i alt 23,1 mio. kroner fra VILLUM FONDENs Young Investigator Programme.

Fysik Mikro- og nanoteknologi Fødevareteknologi Katalyse Havforskning Sensorer
02 NOV

Tre forskere forsvarer deres doktorafhandling

I de sidste to måneder af 2015 forsvarer tre DTU-forskere deres doktorafhandlinger.

Konstruktion og mekanik Vindenergi Katalyse Havforskning
10 JUN

InnovationsFonden investerer 79 millioner kr. i DTU-forskning

Den nyoprettede fond - InnovationsFonden - investerer nu for første gang i ny forskning og innovation på landets universiteter og i danske virksomheder. Fonden investerer...

Havforskning Mikro- og nanoteknologi Katalyse Fødevarer, fisk og landbrug Materialer Medicin og medicoteknik Informationsteknologi
Foto: Bjørn Lymann Jespersen
Hold dig opdateret med seneste nyt fra DTU. Dyk ned i aktuelle temaer, tag et kig i DTU’s magasiner, eller se en af vores videoer.

Nyhedsbrev fra DTU

Tilmeld dig DTU's nyhedsbrev, og få udvalgte nyheder tilsendt en til to gange om ugen.

DTU's nyhedsbrev