DTU Efteruddannelse

DTU giver dig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer, mens du er aktiv på arbejdsmarkedet. Med en efteruddannelse hos DTU får du ny viden, som styrker dine kompetencer og giver dig indsigten til at booste din karriereudvikling.

Læs mere om DTU's efteruddannelser
Med en fleksibel masteruddannelse har Maryam Azad kombineret flere års praktisk erfaring med teoretisk viden og indfriet ambitioner, hun ellers havde lagt på hylden.

Kontakt DTU Efteruddannelse

Tlf.:45 25 45 25

Mail: efteruddannelse@dtu.dk

Master in Management of Technology

Styrk dit personlige lederskab, og få redskaberne til at planlægge og implementere innovation og forretningsudvikling i din virksomhed.

Læs mere om DTU's Executive MBA
Vil du være dygtigere til dit fag eller udvide dine kompetencer inden for et nyt fagområde? Med en diplomuddannelse får du en kompetencegivende uddannelse på bachelorniveau.
DTU's masteruddannelser på deltid er kompetencegivende uddannelser på kandidatniveau. Her kobles teori med praksis, og du får adgang til den nyeste forskningsbaserede viden.

DTU tilbyder efteruddannelse i ledelse og projektledelse.

 

 

Korte intensive kurser, kurser under tompladsordnigen, online kurser, skræddersyede kurser eller enkeltfag. Mulighederne er mange for at tage et kursus på DTU og styrke din faglighed sideløbende med dit arbejde.

Læs mere om DTU's kurser
Innovation Health er et af DTU's executive kurser, hvor du  arbejder med ledelse i en specifik faglig kontekst.

Har du mulighed for at følge undervisning i dagtimerne? Så kan du kan du via tompladsordningen følge kurser der bliver udbudt til studerende på DTU.

Har du svært ved at presse tid til efteruddannelse ind i din hverdag? Så er et Massive Open Online Course måske noget for dig. 
SME I&I

Find din efteruddannelse i DTU Efteruddannelses kursuskatalog.