Ledelse

Du bliver kvalificeret i forhold til dine nuværende personlige og faglige kompetencer, så du selvstændigt kan varetage opgaver inden for ledelse og organisation.

Der er specielt fokus på områder som personligt lederskab, medarbejderrelationer, medarbejderudvikling, organisationsforandring og strategi. 

Strategisk og operationelt niveau

Du opnår viden om, hvordan du vurderer, analyserer og anvender de elementer, som indgår i ledelsesprocesserne fra strategisk til operationelt niveau. Du opnår viden om ledelse på et højt fagligt niveau gennem et praksisorienteret fokus, hvor dine egne cases bliver inddraget i undervisningen.

Styrk dine handlekompetencer

Uddannelsen styrker dine personlige handlekompetencer i forhold til et givet ledelsesområde. Du lærer at arbejde professionelt med ledelse og lærer at håndtere komplicerede organisatoriske problemstillinger.

Du kan finde mange flere informationer ved at gå videre til Center for Videreuddannelse på DTU Diploms hjemmeside via dette link. Her kan du fx læse om uddannelsens forskellige moduler og hvordan du tilmelder dig til diplomuddannelsen. Uddannelsen foregår på Ballerup Campus.

 

Center for Videreuddannelse på DTU Diplom

Telefon 35885100

Mail cv@diplom.dtu.dk

Kontakt

Isa Keller-Andreasen
Studieleder DL, lektor
DTU Diplom
35 88 51 18