Kurser

Korte og intensive kurser

Er du på udkig efter et kursus, som er fokuseret på et specifikt fagområde? DTU’s institutter udbyder korte, erhvervsrettede kursusforløb inden for en række fagområder. Det er intensive kurser på en eller to dages varighed, der typisk giver indsigt i de nyeste teknologier og metoder med direkte henblik på anvendelse i erhvervslivet. Se mere om DTU's kurser i kursuskataloget.

Kurser for lærere

DTU har flere kurser, der er målrettet til gymnasielærere. DTU's kurser til lærere klæder dig godt på til din undervisning. Du kan via dette link se, hvilke kurser DTU har på vej samt finde informationer om tidligere kurser, herunder kursusmateriale og opgaver.

Skræddersyede kurser

Har du behov for et kursus der ikke findes i kursuskataloget? Du kan vælge at få tilrettelagt et kursus der er specielt designet til dine behov og ønsker. I samarbejde med DTU's institutter tilrettelægger DTU Efteruddannelse forskellige kurser, som er målrettet den enkelte virksomhed eller medarbejder. DTU Efteruddannelse kan hjælpe dig med at finde den rette sammensætning inden for universitetets fagområder.

Ph.d.-kurser

Du kan også vælge at følge et af DTU's ph.d.-kurser, hvor undervisningen oftest ligger i en samlet periode på 3 til 14 dages koncentreret undervisning, som gør det nemmere at følge. Læs mere om ph.d.-kurserne her.

Kontakt DTU Efteruddannelse

Telefon 45254525

Mail efteruddannelse@dtu.dk