Grundkursus i hygiejnisk design

På et to-dages grundkursus i hygiejnisk design kan erfarne ingeniører, teknikere og arkitekter indenfor udstyrsdesign, materiale, vedligehold, bygninger og lignende få solid viden om hygiejnisk design.

Ingeniører, teknikere og designere indenfor blandt andet udstyrsdesign, materiale, vedligehold og bygninger kan få en solid viden om hygiejnisk design ved at deltage i et grundkursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr.

Deltagerne vil efter kurset kunne udnytte hygiejnisk design i fremstillingen af udstyr fra tegningsstadiet frem til slutafprøvningen af udstyret. Købere og brugere af udstyr vil kunne bruge denne viden til at undgå fejlinvesteringer og sikre optimal rengøring – som både kan være tidsbesparende og sikre, at mikroorganismer ikke hober sig op i udstyret.

DTU Center for Hygiejnisk Design er som det eneste i Danmark DANAK-akkrediteret og autoriseret af European Hygienic Engineering and Design GROUP, EHEDG. Derfor opnår deltagerne på kurset en helt unik kombination af state-of-the-art-viden med hands-on-aktiviteter og praksisnær indføring i hygiejnisk design af meget erfarne undervisere, der er aktivt involveret i projekter med industripartnere.

Du kan læse mere om kurset her.

Kontakt

Lissi Holm
Administrativ koordinator
DTU Fødevareinstituttet
45 25 25 58