For studerende

Denne side er til dig, der allerede studerer eller lige er blevet optaget på DTU. Her finder du en oversigt over nyttige steder, hvor du kan finde hjælp i løbet af din uddannelse. 

Ny på DTU

Skal du til at starte dine studier på DTU, finder du her alle de informationer, du skal bruge. Der er nogle ting, du skal have ordnet og vide, inden du starter dine studier. Alt det kan du finde hjælpe til her.

Flere informationer til dig, der er ny på DTU

Tidligere studieretninger

De studieretninger på diplomingeniøruddannelsen, der som konsekvens af fusionen mellem DTU og Ingeniørhøjskolen i København ikke længere har optag efter januar 2014, kan ses på siderne herunder.

Find din studieretning

Portalen - Fælles intranet på DTU

Portalen.dtu.dk er det fælles intranet for hele DTU. Her er informationer og nyheder, vigtige datoer, oversigt over undervisningslokaler og en masse mere, der er vigtigt for dig som studerende.

Log på Portalen med dit DTU-password

Infosite for studerende

Infosite for Studerende ligger på Portalen, og her finder du informationer særligt rettet mod studerende. Brug f.eks. Infosite for Studerende til at planlægge dit semester, tjek eksamensdatoer og til- og afmeldingsfrister eller find vigtige meddelelser fra administrationen.  

Find oplysninger om til- og afmeldingsfrister for kurser og eksaminer (kræver login)

Find en oversigt over undervisningsåret

Se eksamensdatoer

Studiemeddelelser fra administrationen - som du selv er ansvarlig for at holde dig ajour med (kræver login)

Kursusbeskrivelser

Kursusbeskrivelserne fortæller dig om de kurser, der udbydes på DTU. Du kan læse alt om kursusindhold, arbejdsbelastning, skema- og eksamensplacering m.m. i den enkelte beskrivelse.

Find kursusbeskrivelserne i Kursusbasen

Studieordninger (tidligere Studiehåndbog)

DTU’s studieordning er et af de vigtigste værktøjer for dig som studerende på DTU. Studieordningen indeholder de regler, der gælder for din uddannelse, studieplaner og kursusoversigter for din uddannelse 

Find studieplan og regler for studerende på DTU i Studieordningen

CampusNet - De studerendes intranet

De studerendes eget intranet, CampusNet, giver dig adgang til information om de kurser, du er tilmeldt, og du kan udveksle filer, meddelelser og meget andet med dine medstuderende. Det er også her, du tilmelder dig kurser og får adgang til studierelevante data som karakterer og skemaer.

Tilmeld dig og få information om kurser du er tilmeldt (kræver login)

Studievejledningen

I Studievejledningen sidder der studievejledere, som kan hjælpe dig med de mange spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med din uddannelse. Du er altid velkommen til at kontakte Studievejledningen. Vejlederne har tavshedspligt, og du kan være anonym, hvis du ønsker det.

Se, hvad Studievejledningen kan hjælpe dig med (kræver login)

SU

Som studerende kan du søge om SU.

Find information om SU og kontaktoplysninger til SU-medarbejderne (kræver login)

DTU Jobbank

I DTU Jobbank finder du både studenterjobs, jobs til nyuddannede ingeniører samt jobs til erfarne alumner. Du finder også en række virksomhedsprofiler, der giver dig indblik i forskellige muligheder, krav og karriereveje.

Få også gode råd til din ansøgning og læs talentprofiler, der giver dig et personligt syn på arbejdsdagen i en virksomhed.

Find dit job i DTU Jobbank

Praktik- og Projektbank

DTU’s praktik- og projektbank er et online mødested, hvor studerende kan finde studieprojekter og praktikopslag. Her finder du let opslag fra både virksomheder, organisationer og DTU-ansatte. Du kan søge på projekttyper som bachelorprojekter, specialer, afgangsprojekter og specialkurser. Du kan også søge på din studieretning, en bestemt branche, særlige virksomheder og forskellige emneord.

Se selv, hvad der kunne være relevant for dig!

Find dit projekt eller praktikopslag i Praktik- og Projektbanken

maskin

De studieretninger på diplomingeniøruddannelsen, der ikke længere har optag efter januar 2014, finder du her.

Få et overblik over, hvordan studiefremdriftsreformen påvirker dit studieliv på DTU (kræver login)

Følg os på

Facebook Instagram Twitter