Mød DTU

Kom på besøg på DTU, hvis du vil vide mere om, hvad det vil sige at læse til ingeniør, eller have et indblik i en fascinerende verden af naturvidenskab og teknik. På DTU har vi tilbud både til dig, der overvejer at læse en ingeniøruddannelse og til elever i gymnasier og skoler. 
Studiepraktik 2012 - på besøg i kemiforelæsning

Savner du inspiration til dit studievalg? Vil du have svar på konkrete spørgsmål? Eller vil du opleve, hvordan undervisningen foregår? Hvis du overvejer at læse en ingeniøruddannelse på DTU, har du flere muligeheder for at møde os, før du søger optagelse. 

Mød uddannelserne

DTU har en lang række tilbud, der henvender sig til elever og lærere i gymnasiet og grundskolen. Foredrag, øvelser, undervisningsmateriale og events, der giver faglige nedslag i en spændende verden af naturvidenskab og teknisk videnskab.

Se vores tilbud til gymnasier og skoler
Foto: Mikal Schlosser

Book et besøg på DTU

Tag gymnasieklassen med på DTU, og få fagligt input til undervisningen. Vi tilbyder øvelser og foredrag, der giver nye perspektiver på matematik og naturvidenskab.

Book dit besøg her
Forelæsning

Bliv studerende for en dag

Som studerende for en dag kan du opleve, hvordan det er at læse på DTU. Du vælger selv, hvilken uddannelsesretning du vil besøge, og følges med en studerende til undervisning, opgaveregning, øvelser og frokost i kantinen.

Bliv studerende for en dag
Foto: Mikal Schlosser
Skal du skrive studieretningsprojekt? DTU udbyder en række SRP-øvelser, hvor du kommer inden for i vores laboratorier og værksteder og laver forsøg og eksperimenter, som du kan bruge i din SRP.
Foto: Thomas Hjort Jensen
Spektakulære kemiske reaktioner, gevaldige brag og visualisering af abstrakte fysiske fænomener. Med DTU Science Show er du godt underholdt af naturvidenskaben.
Åbent Hus på DTU

Hvert år i marts holder vi Åbent Hus. Her kan du møde alle de ingeniøruddannelser, du kan læse på DTU, og blive klogere på, hvilke muligheder en ingeniøruddannelse giver dig.