Mød DTU

Besøg DTU, og find ud af, hvad det vil sige at læse til ingeniør, eller få et indblik i en fascinerende verden af naturvidenskab og teknik. På DTU har vi både tilbud til dig, der allerede ved, at du er interesseret i en ingeniøruddannelse, og mere generelle tilbud til gymnasier og skoler, der sætter DTU´s faglighed i spil, så den kan kobles til undervisningen på skolen.

Studiepraktik 2012 - på besøg i kemiforelæsning

Er en ingeniøruddannelse noget for mig? Hvilken uddannelse skal jeg vælge? Hvordan er det at læse på DTU? Kom til Åbent Hus, og mød alle vores uddannelser, eller bliv studerende for en dag, og prøv på egen krop, hvordan livet som studerende på DTU er.

Mød uddannelserne

DTU har en lang række tilbud, der henvender sig til elever og lærere i gymnasiet og grundskolen. Foredrag, øvelser, undervisningsmateriale og events, der giver faglige nedslag i en spændende verden af naturvidenskab og teknisk videnskab.

Se vores tilbud til gymnasier og skoler
Foto: Mikal Schlosser

Book et besøg på DTU

Tag gymnasieklassen med på DTU, og få fagligt input til undervisningen. Vi tilbyder øvelser og foredrag, der giver nye perspektiver på matematik og naturvidenskab.

Book dit besøg her
Forelæsning

Bliv studerende for en dag

Som studerende for en dag kan du opleve, hvordan det er at læse på DTU. Du vælger selv, hvilken uddannelsesretning du vil besøge, og følges med en studerende til undervisning, opgaveregning, øvelser og frokost i kantinen.

Bliv studerende for en dag
Foto: Thomas Hjort Jensen
Spektakulære kemiske reaktioner, gevaldige brag og visualisering af abstrakte fysiske fænomener. Med DTU Science Show er du godt underholdt af naturvidenskaben.
Åbent Hus på DTU

En gang om året holder vi Åbent Hus. Her kan du møde alle de ingeniøruddannelser, du kan læse på DTU, og blive klogere på, hvilke muligheder en ingeniøruddannelse giver dig.