Forelæsning

Studerende for en dag

Hvis du er elev på en gymnasial uddannelse, på adgangskursus eller har en adgangsgivende eksamen kan du blive studerende for en dag og prøve, hvordan det er at læse til ingeniør på DTU og være en del af studiemiljøet.

Du vælger en uddannelse

Du vælger, hvilken uddannelse du ønsker at besøge, og får herefter tilknyttet en ingeniørstuderende på DTU, som du kan følges med hele dagen - til forelæsninger, øvelser, frokost i kantinen - eller hvad dagen ellers byder på.

Sådan foregår det

Tilmelder du dig som studerende for en dag, kommer du til at opleve hverdagen som ingeniørstuderende fra første parket. Besøgene foregår på DTU - i Lyngby eller Ballerup - og du kommer helt tæt på både undervisningen, forsøgene og studiemiljøet. Og så får du din helt egen ingeniørstuderende, der vil guide dig gennem dagen, og som du kan spørge om alt mellem himmel og jord.

 

 

Tilmeld dig til studerende for en dag

Du kan blive studerende for en dag som både civilingeniør og diplomingeniør på de fleste af vores retninger. I tilmeldingssystemet er alle uddannelsesretninger synlige - det er dog kun muligt at vælge blandt de retninger, der er skrevet med sort. Du tilmelder dig her.

 

Obs: På grund af eksaminer kan besøg kun gennemføres i perioder med undervisning og det er derfor som udgangspunkt ikke muligt at komme på besøg i januar, maj, juni, juli, august og december. Tilmeldingen er således lukket i perioderne op til.

  

 

Flere informationer

Kontakt Studievejledningen i Lyngby eller Ballerup for mere information.