Forelæsning

Studerende for en dag

Hvis du er elev på en gymnasial uddannelse, på adgangskursus eller har en adgangsgivende eksamen kan du blive studerende for en dag og prøve, hvordan det er at læse til ingeniør på DTU og være en del af studiemiljøet.

Som studerende for en dag, kan du komme du til at opleve hverdagen som ingeniørstuderende fra første parket. Besøgene foregår på DTU - i Lyngby eller Ballerup - og du kommer helt tæt på både undervisningen, forsøgene og studiemiljøet. Du får din helt egen ingeniørstuderende, der vil guide dig gennem dagen, og som du kan spørge om alt mellem himmel og jord.

Vælg selv uddannelse

Du kan blive studerende for en dag som både civilingeniør og diplomingeniør på de fleste af vores retninger. Når du tilmelder dig, vælger du, hvilken uddannelse du ønsker at besøge, og herefter bliver du tilknyttet en ingeniørstuderende fra den pågældende uddannelse, som du kan følges med hele dagen - til forelæsninger, øvelser, frokost i kantinen - eller hvad dagen ellers byder på.

Sådan tilmelder du dig

Gå til tilmeldingssiden, og udfyld tilmeldingsformularen. 

Vær opmærksom på, at i tilmeldingssystemet er alle uddannelsesretninger synlige - det er dog kun muligt at vælge blandt de retninger, der er skrevet med sort.

Når vi har modtaget din tilmelding, finder vi en studerende, der kan være dagguide for dig ved dit besøg. Du vil så blive kontaktet af ham/hende, og I aftaler et tidspunkt, hvor I begge kan.  

Tilmelding

OBS: På grund af eksaminer kan besøg kun gennemføres i perioder med undervisning, og det er derfor som udgangspunkt ikke muligt at komme på besøg i januar, maj, juni, juli, august og december. Tilmeldingen er således lukket i perioderne op til.

Har du spørgsmål?

Kontakt Studievejledningen i Lyngby eller Ballerup for mere information.