SRP-øvelser

I DTU's laboratorier og værksteder kan du i forbindelse med dit studieretningsprojekt lave eksperimenter, som du kan bruge i din SRP.

Skal du skrive studieretningsprojekt (SRP)?

Går du i 3.g og skal du lave studieretningsprojekt? I november måned kan du lave SRP-øvelser, som du kan bruge i din SRP, når vi inviterer dig og andre 3.g-elever indenfor i DTU’s laboratorier og undervisningslokaler. Vores SRP-øvelser lægger op til, at du arbejder med din egen faglige vinkel, og lige præcis det, som du er optaget af i din SRP.

SRP-øvelser 2018

Til venstre i oversigten under "SRP-øvelser 2018" kan du nu finde alle beskrivelserne af dette års SRP-øvelser.
 
Tilmelding til øvelserne åbner d. 10. oktober kl. ca. 7. 

For at tilmelde dig, skal du gå ind under den øvelse, du ønsker at tilmelde dig, og klikke på tilmeldingslinket øverst i højre hjørne. Bemærk at tilmeldingslinket først offentliggøres d. 10. oktober kl. 7. 
Du kan finde de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ. Du finder FAQ'en til venstre i oversigten. 

Spørgsmål? Send en mail til srp@dtu.dk.

Andre tilbud på DTU

Har du valgt et fag eller et emne, som ikke kan matches med SRP-øvelser på listen, eller passer tidspunkterne dig ikke, er der også andre muligheder for, at du kan komme i laboratoriet på DTU og lave en SRP-øvelse.

Det kræver dog, at du selv finder frem til og tager kontakt til det faglige miljø, der beskæftiger sig med det, du er interesseret i. Du kan starte med at lave en søgning på DTU´s hjemmeside - se søgefeltet i øverste højre. I vejledningen her, kan du få gode råd til hvad du skal gøre når du tager kontakt til en af DTU's forskere.