Fester

I løbet af året afholder DTU og Polyteknisk Forening (PF) to store fester – en sensommerfest i september og en årsfest i april. Derudover er der jævnligt fester på de forskellige uddannelser, i S-Huset og i Oticon Salen. På DTU Ballerup Campus er der fester i studentercafeen Verners Baggård.
Sensommerfesten

Et brag af en fest, der hvert år sparker efterårssemesteret i gang. Polyteknisk Forening (PF) afholder festen i samarbejde med DTU. Festen foregår i kæmpe telte udendørs, hvor studieretningerne laver forskellige temafester.

Årsfesten

DTU og Polyteknisk Forening (PF) afholder hvert forår den traditionsrige årsfest – et festligt højdepunkt i det akademiske år.

Rektor og formanden for PF står klar til at byde velkommen til både kongelige, studerende og ansatte. Programmet byder på en blanding af officielle taler og uddeling af hædersbevisninger, festmiddag, lancier, dans og musik til langt ud på natten.

Polytekniske arrangementer

Polyteknisk Forening (PF) afholder arrangementer i løbet af året. Arrangementerne er alt fra fodboldturneringer over motionsløb til skitur.

RusJoint og VinterJoint

Hvert semester afholdes en række fester/koncerter, der kaldes joints. RusJointen ligger i september måned, og VinterJointen ligger i februar måned. Begge fester er særligt for nystartede studerende, deres vektorer og KABS (Koordinator af Bachelor Studiestarten).

Oktoberfest

En stolt tradition med langborde, tyrolermusik og øl i literkrus. Oktoberfesten i S-huset varer flere dage og er arrangeret af Polyteknisk Forening.

Koncerter og musik

Musik er der masser af på DTU. Foruden de store koncerter, der hvert semester afholdes i Oticon Salen, afholder Polyteknisk Forening en række gratis fredagsrockkoncerter i Kælderbaren under S-huset. 

Hvert år i december måned inviterer DTU til den traditionelle julekoncert med skiftende solister.

Fester På DTU Ballerup Campus

Vernes Baggård danner den naturlige ramme for en lang række arrangementer på DTU Ballerup Campus. I løbet af semestret holdes flere fester, og hvert semester afholder Verners den såkaldte VBC (Verners Baggaard Challenge), hvor der dystes i discipliner som pool, bordfodbold, dart og snyd. VBC er som regel et stort trækplaster for studerende fra hele Campus.