Uddannelse

Tag en ingeniøruddannelse på DTU

DTU's uddannelser

DTU er Danmarks største ingeniøruddannelsessted. Det betyder, at vi har et stort udbud af uddannelsesretninger og kurser, som du kan vælge imellem. Uanset, hvad du vælger, giver en ingeniøruddannelse på DTU dig en stærk teknisk-naturvidenskabelig basis, der giver dig mulighed for at arbejde som ingeniør i mange forskellige typer af job.

Diplomingenoer
På DTU får du en af verdens bedste diplomingeniøruddannelser. Uddannelsen giver dig adgang til engagerede undervisere og unikke faciliteter.
Foto: Mikkel Adsbøl
Bacheloruddannelsen er første del af den femårige uddannelse til civilingeniør. Her får du en forskningsbaseret uddannelse med stor faglighed og valgfrihed.
DTU kan tilbyde dig en teknologisk innovativ kandidatuddannelse med fokus på de kompetencer, du får brug for i din fremtidige karriere.
Ph.d.-uddannelsen på DTU er en forskeruddannelse i international topklasse, som bringer dig på niveau med verdens allerbedste.
Studiepraktik 2012 - på besøg i kemiforelæsning

Mød uddannelserne

Studiekatalog 2018
Vil du gerne være ingeniør, men mangler en adgangsgivende eksamen? På DTU Adgangskursus kan du supplere med de fag, du mangler.
Kollegier
Får styr på dine boligmuligheder og din økonomi som studerende.
Vejledning
I tvivl om, hvilken uddannelse du skal vælge, eller hvilke muligheder du har, mens du studerer. Få svar hos studievejledningen.
Se, hvilke adgangskrav du skal opfylde, og hvordan du søger om optagelse på DTU.
Custom-design your master’s degree

Hvis du er studerende ved en anden dansk uddannelsesinstitution, kan du søge ind som gæstestuderende på DTU og følge et eller flere af DTU's kurser.

Gæstestuderende

DTU's efteruddannelser sætter din erfaring i spil med den nyeste forskningsbaserede viden, styrker dine kompetencer og giver dig indsigten til at booste din karriereudvikling.

Efteruddannelse