DTU´s Sociale & Kulturelle Miljø

DTU Grønnegården

Der er stor forskel på det sociale og kulturelle metaforiske stilleben i et tidsmæssigt perspektiv fra Den Polytekniske Læreanstalt 1829 til i dag, når man zoomer ind på DTU´s historie. Dét vidner en enorm udvikling og nytænkning via involvering om. At være studerende og ansat på DTU handler ikke udelukkende om uddannelse, men i lige så høj grad om dannelse, hvilket denne udstilling er med til at sætte fokus på.

Campusliv som livsstil

Når man taler om campuslivet på DTU begrænses det ikke til kun at indbefatte de fysisk rammer eller studiemiljøerne. Det handler i lige så høj grad om samspillet mellem natur og byggeri, der er gennemtænkt og dermed fremsynet ikke mindst i forhold til brug. Konceptet omkring arkitekturen og naturen er tiltænkt styrkelsen af livet der findes og dermed leves på DTU´s arealer. Campuslivet er en livsstil, hvor der er mange spændende aktiviteter og steder at gå på opdagelse i. Som overskriften til udstillingen indikerer, sættes der spot på det sociale og kulturelle campus miljø og med denne udstilling håber vi på at øge indblikket i hvilke fine tilbud der findes på DTU. Universitetet er dynamisk og under konstant forandring, hvorfor dette blot bliver et snapshot af nuet!

Du kan tage lidt forskud på glæderne omkring foreningsliv, klubber og aktiviteter på DTU ved at forfølge dette link og og hvis du er interesseret i kunst og arkitektur klik her.

Få en lille musikoplevelse ved at klikke på denne lydfil fra DTU klaverforum

Er du blevet nysgerrighed på dit campus, så kom og oplev udstillingen. Vel mødt.

“No health without mental health”; Citat fra FN´s 17 Verdensmål - 3. Sundhed og trivsel

Tidspunkt

tor 23 aug 18 14:00 -
fre 19 okt 18 12:00

Kontaktperson

Hvor

DTU Bibliotek
Anker Engelunds Vej 1,
Bygning 101
2800 Kgs. Lyngby

(Obs. udstillingen tages midlertidigt ned i perioderne 18. sep. – 21. sep. og 9. okt. – 11. okt.)