DTU går frem på innovationsrangliste

fredag 12 okt 18

DTU går otte pladser frem på Reuters rangliste over de mest innovative universiteter i verden.

På ranglisten Reuters Top 100: ’The World's Most Innovative Universities – 2018’ går DTU i år otte pladser frem på verdenslisten fra nr. 65 til nr. 57. DTU er placeret som nr. 1 i Norden og som nummer 13 i Europa.

Tre af DTU’s allianceuniversiteter er også med på listen; Korean Advanced Institute of Science and Technology (KAIST) er nr. 11, Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL) er nummer 12 og Technical University of Munich (TUM) er nr. 45.

Reuters udgiver hvert år to innovationsranglister: En europæisk rangliste om foråret og en verdensrangliste om efteråret. De to ranglister er baseret på forskellige metoder og er derfor ikke direkte sammenlignelige.

Indikatorerne for Reuters Top 100 World’s Most Innovative Universities er:

1. Patent Volume
  2. Patent Success