Nyt fra DTU

Foto: Mikal Schlosser

Følg DTU på de sociale medier

Så er du altid opdateret på, hvad der sker.
Social-Stream

Mail: presse@dtu.dk

DTU's pressekontakt varetages alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Abonner på nyhedsbrev

Tilmeld dig, og få DTU's nyhedsbrev i din indbakke.

Se DTU's nyhedsbrev

DTU's nyhedsbrev

Temaer

Med ny, avanceret billeddannelse kan vi kigge ind i celler og materialer og iagttage fysiologiske og kemiske processer, mens de sker.
Photo: Shutterstock
Life science-sektoren er en af Danmarks store vækstmotorer. Den er helt afhængig af universiteternes forskning og kandidater.
Foto: Morten Gravesen
Kølerum i Sierra Leone og bedre bade på Roskilde Festival. Læs, hvad livet som studerende på DTU også består af.
Foto: Colourbox
Verden overvågner klimaet og DTU er helt med fremme.

Udgivelser

Foto Thomas Hjort Jensen
Kom med indenfor på DTU. Mød de studerende og forskerne, og bliv klogere på den forskning, der kommer ud af DTU.
Jan A. Larsen
Dynamo er DTU's forskningsmagasin, der fortæller, hvordan DTU skaber løsninger på aktuelle, samfundsmæssige udfordringer
Technologist
Det digitale magasin Technologist bringer nyt om teknik, videnskab og innovation fra nogle af Europas førende tekniske universiteter.

Video   Alle

Girls' Day In Science

Den 12. september byder DTU indenfor til en række arrangementer, hvor gymnasiepiger kan blive klogere på spændende forskningsområder, fascinerende nye faciliteter og interessante karriereveje.

Læs mere om Girls' Day In Science