Girls' Day in Science

DTU inviterer indenfor i anledning af Girls' Day In Science den 12. september 2018.

Lys, strålebehandling, musik, nanoteknologi og fremtidens energi. Det er nogle af kodeordene, når DTU i anledning af Girls’ Day In Science byder indenfor til en række arrangementer, hvor gymnasiepiger kan blive klogere på spændende forskningsområder, fascinerende nye faciliteter og interessante karriereveje.

Arrangementer for gymnasiepiger og deres lærer

De fleste arrangementer ligger i dagstiden og henvender sig til en gruppe gymnasiepiger sammen med en lærer. Arrangementerne kan bruges som led i dels den relevante fagundervisning, dels karrierelæring. Arrangementerne adskiller sig fra hinanden ikke kun i fagligt indhold men også i den måde, de er opbygget på. De fleste arrangementer finder sted på DTU Lyngby Campus, men der er også arrangementer på DTU Risø Campus.

Klik på arrangementerne nedenfor for at se nærmere detaljer om fagligt indhold, tidspunkt, antal pladser og sted. Lærere kan klikke videre og tilmelde en gruppe gymnasiepiger til arrangementerne. Tilmeldte lærere modtager de endelige programmer efter sommerferien.

Arrangement efter skoletid

Et enkelt arrangement ligger efter skoletid. Arrangementet henvender sig til piger i 8.-9. klasse, der kan tage deres veninde, søster, mor eller far under armen og blive klogere på, hvordan man kan arbejde med innovation og bæredygtighed.

Girls’ Day in Science arrangeres af Tektanken

Det er Danmarks største portal for skole-virksomhedssamarbejde, Tektanken, der arrangerer Girls’ Day in Science. Tektanken drives af Naturvidenskabernes Hus. Se mere på www.tektanken.dk, hvor du kan se alle Girls’ Day in Science-arrangementer.