SRP-øvelser

I DTU's laboratorier og værksteder kan du i forbindelse med dit studieretningsprojekt lave eksperimenter, som du kan bruge i din SRP. På denne side kan du se, hvilke øvelser DTU tilbyder i 2017.

Tilmelding

 

Skal du skrive studieretningsprojekt (SRP)?

Går du i 3.g og skal du lave studieretningsprojekt? I november kan du lave SRP-øvelser, som du kan bruge i din SRP, når vi inviterer dig og andre 3.g-elever indenfor i DTU’s laboratorier og undervisningslokaler. Vores SRP-øvelser lægger op til, at du arbejder med din egen faglige vinkel, og lige præcis det, som du er optaget af i din SRP.

SRP-øvelser 2017

Der bliver åbnet for tilmelding d. 11. oktober kl. 7. Der kan gå et par minutter før der er adgang til tilmeldingen. Pladserne bliver fordelt efter først-til-mølle-princip.

Læs mere om tilmelding her.

I venstre side kan du se en liste over alle de SRP-øvelser DTU tilbyder i år. Nedenfor kan du se dem fordelt på fag.

Vær opmærksom på, at nogle af øvelserne foregår på engelsk, og at alle øvelserne kan have litteratur på engelsk. 

Spørgsmål?

Send en mail til srp@dtu.dk.

Andre tilbud på DTU

Har du valgt et fag eller et emne, som ikke kan matches med SRP-øvelser på listen, eller passer tidspunkterne dig ikke, er der også andre muligheder for, at du kan komme i laboratoriet på DTU og lave en SRP-øvelse.

Det kræver dog, at du selv finder frem til og tager kontakt til det faglige miljø, der beskæftiger sig med det, du er interesseret i. Du kan starte med at lave en søgning på DTU´s hjemmeside - se søgefeltet i øverste højre. I vejledningen her, kan du få gode råd til hvad du skal gøre når du tager kontakt til en af DTU's forskere.