Nyt om samarbejde

VÆLG INTERVAL
RSS
2017
12 JUL

Bedre immunterapi for kræftpatienter

Virker immunterapi bedre på kræftpatienter, der fx har haft influenza? Det vil man undersøge i et forskningsprojekt på Herlev Hospital, hvor DTU er med. 

Sundhed og sygdomme Celler Enzymer og proteiner Gener og genomer Bakterier og mikroorganismer Vira Fermentering
2015
06 JAN

Udsigt til mere bæredygtig griseproduktion

Virksomheden Vitalys fremstiller stoffet lysin, som tilsættes grisefoder. Tilsætningen gavner miljøet, fordi lysin mindsker behovet for at give dyrene sojaprotein. Og takket...

Bioteknologi og biokemi Fermentering Enzymer og proteiner Bakterier og mikroorganismer
2014
07 AUG

Seminar om produktion af fremtidens fødevarer

DTU Fødevareinstituttet inviterer til seminar om produktion af fremtidens fødevarer med fokus på, hvordan hygiejnisk design, sensorisk kvalitet, nye ingredienser og fermentering...

Fermentering Fødevarekvalitet Fødevaresikkerhed Fødevareteknologi Innovation og produktudvikling Fødevarer, fisk og landbrug