Nyt om samarbejde

VÆLG INTERVAL
RSS
2015
01 FEB

Holdbarhed af hytteost kan forudsiges

Nye matematiske modeller, der forudsiger vækst af listeria og mælkesyrebakterier i forskellige typer af hytteost, kan bruges af producenter ved vurdering produkternes...

Fødevaresikkerhed Matematisk modellering Fødevareproduktion Fødevarer, fisk og landbrug Bakterier og mikroorganismer
2014
12 NOV

Den reelle sygdomsbyrde ved fødevarebårne infektioner

Campylobacter er den fødevarebårne bakterie, der bidrager mest til sygdomsbyrden i Danmark. Det viser en undersøgelse fra DTU Fødevareinstituttet, som for første gang...

Fødevaresikkerhed Fødevarer, fisk og landbrug Bakterier og mikroorganismer Sundhed og sygdomme Matematisk modellering
22 JAN

Bedre data til risikovurderinger

Det er vanskeligt og dyrt at indsamle den type data, som fødevareproducenter og offentlige myndigheder baserer deres risikovurderinger af fødevarer på. Et ph.d.-projekt...

Fødevaresikkerhed Bakterier og mikroorganismer Fødevarer, fisk og landbrug Matematisk modellering