Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

DTU's samarbejdspartnere inden for forskningsbaseret rådgivning omfatter såvel danske myndigheder som internationale institutioner.

DTU har langsigtede strategiske samarbejdsaftaler med en række ministerier, herunder Miljø- og Fødevareministeriet,Transportministeriet, Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet samt Udenrigsministeriet.

Derudover samarbejder DTU med en række kommuner og regioner om studenterprojekter, offentlig-privat innovation, innovationsprojekter, test og demonstration og meget andet. For eksempel samarbejder DTU med Albertslund Kommune om at skabe fremtidens udendørs belysning og med Københavns Kommune om at forbedre et udbud om intelligent trafikstyring. 

På det internationale område har DTU bl.a. aftaler med den Europæiske Fødevaresikkerhedsorganisation (EFSA) og det Europæiske Rumagentur (ESA), og DTU indgår også samarbejdsaftaler med FN’s sundhedsorganisation, WHO, og med FN’s miljøorganisation, UNEP. Læs mere om DTUs internationale, forskningsbaserede rådgivning her.

Kontakt

Jan Eiersted Molzen
Kontorchef, Rådgivning og netværk
Afdeling for Innovation og Sektorudvikling
45 25 71 27
Christine Rich
Teamleder, Forskningsbaseret Rådgivning.
Afdeling for Innovation og Sektorudvikling
45 25 73 65