Pernille Harris

Pernille Harris

Lektor

DTU KEMI
Institut for Kemi

Kemi: Faculty
Fysisk og Biofysisk Kemi: Protein- og røntgenkrystallografi
kemi-l-ledergruppe

Danmarks Tekniske Universitet

Bygning 206, rum 210

Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Publikationer
Projekter
Kurser
DTU nyheder
Loading

DTU Nyheder

2016
13 DEC

Flere millioner fra FNU til DTU Kemi

Når vi forstår, hvordan signalstoffet serotonin i hjernen fungerer, kan det føre til nye lægemidler, som kan helbrede lidelser som fx depression og OCD. Nu har forskere fra DTU Kemi fået over 2,5 mio. kr. til fra FNU til nyt projekt .

Kemi
08 APR

Gennembrud i neurokemi

Forskere fra DTU Kemi har løst strukturen af enzymet, som styrer omdannelsen af to af kroppens vigtigste signalstoffer - dopamin og noradrenalin - hvilket betyder, at vi mere effektivt kan afhjælpe sygdomme som forhøjet blodtryk og posttraumatisk stress.

Kemi
2015
23 SEP

Viden om proteiner skal hjælpe lægemiddelindustrien

Viden om proteiners egenskaber helt ned på atomart niveau skal gøre det nemmere og hurtigere for lægemiddelindustrien at lave proteinbaseret medicin i flydende opløsning. Et fælleseuropæisk projekt, PIPPI, med DTU som overordnet koordinator skal over de næste tre år lave en offentlig database med den nyeste viden om proteiners egenskaber...

23 JUN

DTU Kemi-forskere efterligner naturens byggeklodser på unik vis

Kemikere fra DTU finder nye måder at sætte atomer og molekyler sammen på for at skabe 3-dimensionelle strukturer, der er stabile, og dermed opfører sig, som kemikerne vil have.   De nye resultater er netop blevet publiceret i Nature Communications .