Ingeniørernes Lederuddannelse

Diplomuddannelsen i projektledelse fokuserer på discipliner som planlægning, styring og opfølgning på forskellige typer af projekter.

Uddannelsen giver dig faglige forudsætninger for at omsætte økonomisk, organisatorisk, markeds- og kommunikationsmæssig viden til praktisk anvendelse indenfor ledelsesfunktioner.
Selvom du ikke har en ingeniørfaglig baggrund, kan du blive optaget på diplomuddannelsen. 

Styringsredskaber og ledelsesperspektiver

Diplomuddannelsen tager udgangspunkt i den planlægning og økonomiske styring, som finder sted i forbindelse med virksomhedens beslutningsprocesser. Du får en teoretisk viden om forskellige styringsredskaber og ledelsesperspektiver.

Økonomisk styring og marketingstrategi

Efter gennemført uddannelse, vil du have opnået teoretisk og praktisk grundlag, så du behersker metoder til økonomisk styring af virksomheden. Du er klædt på til at deltage i virksomhedens marketingstrategiske ledelsesarbejde. Du har tilegnet dig metoder og systematiske arbejdsformer, der sætter dig i stand til at arbejde med strategi på alle niveauer.

Du kan finde mange flere informationer om tilmelding og beskrivelse af de enkelte moduler via dette direkte link, der fører dig over til Center for Videreuddannelse på DTU Diploms hjemmeside. Uddannelsen foregår på Ballerup Campus.

Kontakt DTU Diplom, Center for Vdereuddannelse

Telefon 35885100

Mail cv@diplom.dtu.dk  

Headhuntet til chefstilling

Selvom Torben Høberg endnu ikke havde fået sit diplom fra Ingeniørernes Lederuddannelse, så skaffede hans nye diplomuddannelse ham et nyt job.Læs hans historie her.

Kontakt

Pernille Rydén
Studieleder, Lektor
DTU Diplom
35 88 52 38