IT

IT-Diplomuddannelsen kvalificerer dig til at varetage systemudviklingsopgaver - overvejende indenfor det private arbejdsmarked. Uddannelsen giver dig de faglige forudsætninger for at omsætte teoretisk viden indenfor IT til praktisk systemudvikling. Endvidere har uddannelsen til formål at udvikle analytiske evner til brug i virksomhedens systemudvikling. 

Du får grundig viden og indsigt

Uddannelsen giver dig en grundig indsigt i teorier, metoder og færdighedeer inden for udviklingsmetoder og processer, applikationsudvikling, sikkerhed, webteknologi og telekommunikation. Du får en forståelse for de enkelte elementer og deres sammenhæng i et informationssystem gennem analyse, refleksion og implementering. Når du er færdig med IT-Diplomuddannelsen, er du kvalificeret til at deltage professionelt i design- og udviklingsprocessen samt implementering og evaluering af avancerede informationssystemer.

Du kan læse mere om sammensætningen af uddannelsesforløbet og det faglige indhold af de enkelte moduler via linket IT-Diplomuddannelsen i venstremenuen, som fører dig videre DTU Diploms egen hjemmeside. Uddannelsen foregår på Ballerup Campus.

Kontakt DTU Diplom

Telefon 35885100

Mail cv@diplom.dtu.dk

Autodidakt nørd blev nyuddannet IT-ingeniør. Læs Claus Thor Barths historie her

Kontakt

Roger Munck-Fairwood
Lektor
DTU Diplom
35 88 51 88