Kurser

Korte og intensive kurser

Er du på udkig efter et kursus, som er fokuseret på et specifikt fagområde? DTU’s institutter udbyder korte, erhvervsrettede kursusforløb inden for en række fagområder. Det er intensive kurser på en eller to dages varighed, der typisk giver indsigt i de nyeste teknologier og metoder med direkte henblik på anvendelse i erhvervslivet. Se mere om DTU's kurser i kursuskataloget.

Massive Open Online Courses (MOOCs)

Et Massive Open Online Course (MOOC) er et  gratis online kursus rettet mod ubegrænset deltagelse og åben adgang via internettet. Alle kurserne er på engelsk. Ud over traditionelle kursusmaterialer som filmede forelæsninger, aflæsninger og problemstillinger tilbyder mange MOOCer interaktive brugerfora til støtte for samspillet mellem studerende og undervisere. Du kan læse mere om MOOCs her.

Kurser for lærere

DTU har flere kurser, der er målrettet gymnasielærere. DTU's kurser til lærere klæder dig på til din undervisning. Du kan via dette link se, hvilke kurser DTU har på vej samt finde informationer om tidligere kurser, herunder kursusmateriale og opgaver.

Skræddersyede kurser

Har du behov for et kursus, der ikke findes i kursuskataloget? Din virksomhed kan vælge at få tilrettelagt et kursus der er specielt designet til jeres behov og ønsker. I samarbejde med DTU's institutter tilrettelægger DTU Efteruddannelse forskellige kurser, som er målrettet den enkelte virksomhed/medarbejder. DTU Efteruddannelse  hjælper med at finde den rette sammensætning inden for universitetets fagområder.

Ph.d.-kurser

Du kan også vælge at følge et af DTU's ph.d.-kurser, hvor undervisningen oftest ligger i en samlet periode på 3 til 14 dages koncentreret undervisning, som gør det nemmere at følge kurset. Læs mere om ph.d.-kurserne her.

Kontakt DTU Efteruddannelse

Telefon 45254525

Mail efteruddannelse@dtu.dk