Photo: Colourbox

Mange nye studerende på DTU Vindenergi i 2017

onsdag 10 jan 18

Kontakt

Jens Nørkær Sørensen
Professor
DTU Vindenergi
45 25 43 14

Kontakt

Niels-Erik Clausen
Lektor
DTU Vindenergi
46 77 50 79

Mange studerende fandt vej til DTU Vindenergi i 2017.

60 masterstuderende fik deres uddannelse på DTU Vindenergi I 2017. Dertil kommer, at 58 studerende blev optaget på instituttets vindenergimaster, Master of Wind Energy (MScWE). Yderligere blev 31 studerende optaget på DTU Vindenergis Master in Sustainable Energy (MScSE).

Hvis tallene sammenlignes med tallene fra 2016, så viser det en klar fremgang i 2017, fortæller Jens Nørkær Sørensen, der er ansvarlig for uddannelse på DTU Vindenergi:

“Det er meget positivt, at så mange studerende ønsker at tage deres masteruddannelse hos os. Det lover godt for fremtiden,” siger han.

Planlægning og udvikling af vindmølleparker
Det kursus hos DTU Vindenergi, hvor der har været absolut flest optagne studerende i 2017 handler om planlægning og udvikling af vindmølleparker: Planning and Development of Wind Farms. I januar i fjor bestod 84 studerende kurset, forklarer Niels-Erik Clausen, der er ansvarlig for kurset samt leder for studienævnet:

“Vi satte ny rekord I 2017 med de 84 studerende på kurset, og det er jo helt fantastisk. Til næste år (2018), vil vi yderligere udbyde kurset som et online MSc-kursus I forbindelse med vores online master i Vindenergi,” siger han og fortsætter:

“Som leder af studienævnet så er jeg glad for at se, at vi på trods af mange nye studerende på DTU Vindenergi stadig har formået at bibeholde et højt undervisningsniveau.”