Photo: Iben Julie Schmidt

Lars Pilgaard Mikkelsen
Sektionsleder
DTU Vindenergi

Den tidligere ph.d.-studerende hos DTU Vindenergi Kristine munk Jespersen er tildelt årets Danish Composite Award, der uddeles af Plastindustriens Kompositsektion.

Kristine Munk Jespersen, der forsvarede sin ph.d.-afhandling hos DTU Vindenergi sidste år, er netop blevet tildelt årets Danish Composite Award. Prisen, der uddeles af Plastindustriens Kompositsektion, modtager hun på baggrund af sin ph.d. afhandling: ’Fatigue Damage Evolution in Fibre Composites for Wind Turbine Blades’.  Med sin ph.d. har Kirstine Munk Jespersen observeret, hvordan mikroskopiske skader i et kompositmateriale så som vindmøller udvikler sig.

Om prisen siger Kirstine Munk Jespersen til Plastindustriens hjemmeside:

”Jeg blev glædeligt overrasket, da det både betyder en del for min fremtidige karriere, og derudover er jeg også rigtig glad for, at mit arbejde bliver værdsat.”

Det er Kirstine Munk Jespersens hovedvejleder Lars Pilgaard Mikkelsen fra DTU Vindenergi, der indstillede hende til prisen.

Prisen uddeles på Kompositsektionens årsmøde den 18. juni i København.

Kirstine Munk Jespersen er i dag ansat i en postdoc stilling ved Institut for Anvendt Mekanik og Rumfart, Waseda Universitetet i Japan.