VÆLG INTERVAL
2020
Fire universiteter går sammen om en ny digital hub, Fra venstre: Helle Zinner Henriksen, CBS, DIGI; Mads Nielsen, DIKU; Philippe Bonnet, ITU; og Jan Madsen, DTU Compute. Foto Kaare Smith.
30 JAN

Universiteter går sammen om en ny digital hub

DTU Skylab Digital bliver et nyt mødested og smeltedigel for digital innovation og startups i hovedstadsregionen.

Innovation og produktudvikling Entreprenørskab Software og programmering It-systemer System- og datasikkerhed Computerberegning Informationsteknologi
05 DEC

At lade hemmeligheder forblive hemmelige

Overvågning af borgere, aflytning af telefonsamtaler og industrispionage hører til dagens orden. Et nyudviklet krypteringssystem kan være med til at...

System- og datasikkerhed Software og programmering Telekommunikation It-systemer Entreprenørskab
Foto: Bjørn Lymann Jespersen
Hold dig opdateret med seneste nyt fra DTU. Dyk ned i aktuelle temaer, tag et kig i DTU’s magasiner, eller se en af vores videoer.