VÆLG INTERVAL
2020
Fire universiteter går sammen om en ny digital hub, Fra venstre: Helle Zinner Henriksen, CBS, DIGI; Mads Nielsen, DIKU; Philippe Bonnet, ITU; og Jan Madsen, DTU Compute. Foto Kaare Smith.
30 JAN

Universiteter går sammen om en ny digital hub

DTU Skylab Digital bliver et nyt mødested og smeltedigel for digital innovation og startups i hovedstadsregionen.

Innovation og produktudvikling Entreprenørskab Software og programmering It-systemer System- og datasikkerhed Computerberegning Informationsteknologi
Erik Vilain Thomas (tv) og Jørgen Arendt Jensen (th). Foto: Innovationsfonden
24 FEB

Stor pris for bærbar ultralyd

Ved EliteForsk-konferencen den 23. februar uddelte Innovationsfonden fem nyindstiftede priser. Fire nuværende og tidligere DTU’ere var blandt modtagerne.

Elektronik Vindenergi Billedanalyse Hardware og komponenter Software og programmering Innovation og produktudvikling Computerberegning
2015
Andreas Okholm måler vinden ved Kråkenes Fyr i Norge, der skulle være det mest blæsende sted i Skandinavien. Foto: Vaavud
02 OKT

Vaavud - en start-up med vind i sejlene

Fra universitetsprojekt til startup-virksomhed: Mød Andreas Okholm, vindekspert og ingeniør fra vindmålerudvikleren Vaavud.

Software og programmering Entreprenørskab Innovation og produktudvikling
05 DEC

At lade hemmeligheder forblive hemmelige

Overvågning af borgere, aflytning af telefonsamtaler og industrispionage hører til dagens orden. Et nyudviklet krypteringssystem kan være med til at...

System- og datasikkerhed Software og programmering Telekommunikation It-systemer Entreprenørskab
Foto: Bjørn Lymann Jespersen
Hold dig opdateret med seneste nyt fra DTU. Dyk ned i aktuelle temaer, tag et kig i DTU’s magasiner, eller se en af vores videoer.