Læs eller bestil DTU's studiekatalog her.
Alle uddannelsesretninger alfabetisk
Som erhvervsorienteret universitet er målet at levere forskning på et højt internationalt niveau, der tager udgangspunkt i teori- og modelopbygning og empiri.
DTU samarbejder med erhvervsliv og myndigheder om innovative løsninger, der opstår i krydsfeltet mellem teknisk videnskab og kreativitet, teori og praksis, universitet og samfund.
DTU udvikler campus til glæde for studerende og forskningen.
Læs om byggeprojekterne
Startdato
Slutdato
Kvantitative metoder til vurdering af fødevarer og estimering af sygdomsbyrde er væsentlige for at forstå den samlede effekt af skadelige og gavnlige...
Langt under halvdelen af dem, der tror, de har sunde kostvaner, spiser nok frugt og grønt. Det viser ny rapport fra DTU Fødevareinstituttet.
Akrylamid dannes, når kulhydratrige fødevarer varmes op. Et nyt litteraturstudie fra DTU Fødevareinstituttet peger i retning af, at stoffet er kræftfremkaldende.
Mad er – bortset fra olie – verdens største handelsvare. Det udfordrer fødevaresikkerheden og stiller f.eks. store krav til sporbarheden af f...
Vækstfremmere og antibiotikaresistens er varme emner på den internationale fødevaredagsorden. Danmark var det første land, hvor vækstfremmere...
Presseservice
Pressefoto