VÆLG INTERVAL
03 SEP

34 millioner til unge forskere

Tre unge forskere fra DTU har modtaget en af de eftertragtede bevillinger fra Det Europæiske Forskningsråd til fri grundforskning på 1,5 mio. euro - godt 11 mio. kr.

Enzymer og proteiner Biologiske systemer Brændselsceller Energilagring Hardware og komponenter
16 OKT

Enzymforskning med grafikkort

Forskere fra DTU Kemi prøver at trænge ind i den menneskelige organismes motorrum ved at undersøge en gruppe enzymer med computermodellering og eksperimenter.

Hardware og komponenter Computerberegning Enzymer og proteiner
24 JUN

Overraskende sammenhænge mellem sygdomme

Forskere på Danmarks Tekniske Universitet og Københavns Universitet har fulgt seks millioner danskere i 15 år via patient- og sygdomsregistre. Studier i det komplekse datalandskab...

Dataanalyse Medicinske apparater og systemer Sundhed og sygdomme Biologiske systemer Enzymer og proteiner
Foto: Bjørn Lymann Jespersen
Hold dig opdateret med seneste nyt fra DTU. Dyk ned i aktuelle temaer, tag et kig i DTU’s magasiner, eller se en af vores videoer.

Nyhedsbrev fra DTU

Tilmeld dig DTU's nyhedsbrev, og få udvalgte nyheder tilsendt en til to gange om ugen.

DTU's nyhedsbrev