Nyheder

VÆLG INTERVAL
RSS
2019
20 MAJ

Genbrug fra kikærter blev til vegansk dessert

En vegansk mousse baseret på kogevand fra kikærter vandt konkurrence om innovative og bæredygtige fødevarer.

Fødevareproduktion Sundhedsfremmende stoffer Innovation og produktudvikling Fødevareteknologi
2016
07 DEC

Sådan sikrer vi energi, vand og mad nok til alle

Der skal tænkes nyt, og der skal samarbejdes på tværs af sektorer, hvis den globale energi-, vand- og fødevareproduktion skal følge med den stigende efterspørgsel. Sådan...

Energi Fødevarer, fisk og landbrug Vandforsyning Spildevand og vandafledning Miljø og forurening Produktion og ledelse
2015
09 OKT

Nyt anlæg på DTU Kemiteknik skal sikre miljøvenligt dyrefoder

Et nyt fermenteringsanlæg, skal på baggrund af teknologi fra virksomheden UniBio A/S sikre, at forbrugerne i fremtiden kan sætte kød med et lavere CO2-aftryk på spisebordet...

Bioteknologi og biokemi Energi Fødevarer, fisk og landbrug Kemi Matematik Produktion og ledelse
2013
03 MAJ

Stolthed og bifald til årsfest på DTU

To guldmedaljer, to nye æresdoktorer, to priser til bedste underviser. Klapsalverne bragede løs over de stolte prismodtagere og gjorde DTU’s traditionelle årsfest til en...

Arbejdsmiljø Hav- og dambrug Trafikmodeller
25 MAR

Intelligent vandforsyning sikrer pris til DTU-studerende

Sensorer og software skal få fremtidens rør-netværk til selv at forudsige lækager. Tre DTU-studerende modtog i fredags en Grundfos-pris for ideen.

Hav- og dambrug Fødevaresikkerhed Vandforsyning Innovation og produktudvikling
Foto: Bjørn Lymann Jespersen
Hold dig opdateret med seneste nyt fra DTU. Dyk ned i aktuelle temaer, tag et kig i DTU’s magasiner, eller se en af vores videoer.

Nyhedsbrev fra DTU

Tilmeld dig DTU's nyhedsbrev, og få udvalgte nyheder tilsendt en til to gange om ugen.

DTU's nyhedsbrev