Nyheder

VÆLG INTERVAL
RSS
2019
20 MAJ

Genbrug fra kikærter blev til vegansk dessert

En vegansk mousse baseret på kogevand fra kikærter vandt konkurrence om innovative og bæredygtige fødevarer.

Fødevareproduktion Sundhedsfremmende stoffer Innovation og produktudvikling Fødevareteknologi
2013
25 MAR

Intelligent vandforsyning sikrer pris til DTU-studerende

Sensorer og software skal få fremtidens rør-netværk til selv at forudsige lækager. Tre DTU-studerende modtog i fredags en Grundfos-pris for ideen.

Hav- og dambrug Fødevaresikkerhed Vandforsyning Innovation og produktudvikling
Foto: Bjørn Lymann Jespersen
Hold dig opdateret med seneste nyt fra DTU. Dyk ned i aktuelle temaer, tag et kig i DTU’s magasiner, eller se en af vores videoer.

Nyhedsbrev fra DTU

Tilmeld dig DTU's nyhedsbrev, og få udvalgte nyheder tilsendt en til to gange om ugen.

DTU's nyhedsbrev