Nyheder

VÆLG INTERVAL
RSS
2020
Photo: Printed vegi salmon to the left held with chopstick and real salmon to the right.
01 JUL

Studerende vil markedsføre 3D-printede fisk

Studerende fra det EU-ledede forskningsprojekt Training4CRM og DTU har udviklet en teknik til at 3D-printe fisk som laks og tun.

Innovation og produktudvikling Fødevareteknologi Fødevarer, fisk og landbrug
A biosensor equipped with a nanochip can detect diarrhoea bacteria in piglets
20 FEB

Biosensor kan reducere antibiotikaforbrug til smågrise

Biosensor med nanochip kan afsløre diarrébakterier hos smågrise og nedbringe landbrugets forbrug af antibiotika.

Bioteknologi og biokemi Bakterier og mikroorganismer Fødevareproduktion Husdyrsygdomme Innovation og produktudvikling
2019
Photo: Colourbox.com
12 NOV

UVB-lamper i svinestalden giver kød med masser af D-vitamin

Kød fra svin, der får en daglig dosis UVB-lys i måneden før slagtning, indeholder op til 20 gange så meget D-vitamin som normalt, viser...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Innovation og produktudvikling
Vegansk desseert vinder konkurrence om fødevareinnovation. Fra venstre: Andrea Lauridsen, Reem El-Moussa og Sarah Nyrup. Foto: Mikal Schlosser
20 MAJ

Genbrug fra kikærter blev til vegansk dessert

En vegansk mousse baseret på kogevand fra kikærter vandt konkurrence om innovative og bæredygtige fødevarer.

Fødevareproduktion Sundhedsfremmende stoffer Innovation og produktudvikling Fødevareteknologi
2013
Foto: Colourbox
25 MAR

Intelligent vandforsyning sikrer pris til DTU-studerende

Sensorer og software skal få fremtidens rør-netværk til selv at forudsige lækager. Tre DTU-studerende modtog i fredags en Grundfos-pris for ideen.

Hav- og dambrug Fødevaresikkerhed Vandforsyning Innovation og produktudvikling
Foto: Bjørn Lymann Jespersen
Hold dig opdateret med seneste nyt fra DTU. Dyk ned i aktuelle temaer, tag et kig i DTU’s magasiner, eller se en af vores videoer.