Studenterinnovation

Skal jeres virksomhed bruge et innovativt input fra en ingeniørstuderende? De studerende på DTU arbejder med konkrete problemstillinger og målrettede løsninger. 

DTU Skylab

DTU Skylab er en innovationshub, som fokuserer på at fremme studenterinnovation for alle DTU studerende. Fokus er på at øge og muliggøre studenterinnovation og entreprenørskab bl.a. gennem virksomhedssamarbejde.

I Skylab har de studerende adgang til at teste idéer i prototypeværkstederne, der kan facilitere arbejde med træ, metal, open-source elektronik, 3D print, lasercutte, optage og redigere film samt kemisk og biologisk arbejde i laboratoriet.

Virksomheder, der samarbejder med DTU studerende, kan dermed få adgang til nye innovative løsninger på ingeniørfaglige problemstillinger.

Læs mere på DTU Skylabs hjemmeside (på engelsk).

DTU Engineering Technology

DTU Engineering Technology har fokus på hands-on løsninger gennem samarbejdet med især små og mellemstore virksomheder.

Her tilbydes en række forskellige samarbejdsformater mellem virksomheder og studerende - f.eks. gennem kurset Innovation Pilot eller ved et projektforløb med en studerende.

Længere og tættere samarbejde kan ske gennem praktik eller et studenterjob. Hvis du vil vide mere kan du kontakte DTU's karrierecenter på Lyngby campus.