Erhvervssamarbejde

DTU samarbejder hvert år med et stort antal virksomheder, og med en bred vifte af teknologier er DTU en værdifuld dialogpartner om innovation.  

Viden fra DTU kan være med til at skabe nye produkter eller optimere produktionen i både nyetablerede og eksisterende virksomheder. Din virksomhed kan forbedre sin mulighed for vækst igennem et samarbejde med DTU og med udgangspunkt i forskningsbaseret viden, finder vi tværfaglige løsninger der kan blive værdifulde.

Du er velkommen til at tage kontakt til DTU’s institutter med henblik på en afklaring af muligt samarbejde. Du kan finde en oversigt over DTU’s institutter her.

Forskningssamarbejde
DTU kan samarbejde med virksomheder på to grundlæggende forskellige måder. Forskningsprojekter kan enten være det, som kaldes ”samfinansieret forskning” eller de kan være ”rekvireret forskning”. De to modeller giver forskellige muligheder for at udnytte projektets resultater, for at holde resultaterne fortrolige og for fastsættelse af prisen for at udføre arbejdet. Modellerne er nærmere beskrevet i denne folder. Læs også mere om vores samarbejdsaftaler.

Video om erhvervssamarbejde
Hør Koncerndirektør for Innovation og Entrepernørskab Marianne Tellersen fortælle om at samarbejde med DTU og se nogle konkrete eksempler på samarbejder mellem DTU og en erhvervsvirksomhed:

 

Kontakt

Jan Eiersted Molzen
Kontorchef, Rådgivning og netværk
Afdeling for Innovation og Sektorudvikling
45 25 71 27

Kontakt

Stine Kruse
Teamleder, Klynger/Netværk
Afdeling for Innovation og Sektorudvikling
45 25 78 48