DTU Industrial Partnerships

DTU Industrial Partnerships - Business as unusual

Verden består af komplekse udfordringer, der bedst løses i fællesskab og på tværs af faglige kompetencer. Derfor spiller samarbejdet med danske og internationale virksomheder en vigtig rolle på DTU. Sammen står vi stærkere, når vi skal udvikle fremtidens teknologi.

DTU Industrial Partnerships formidler kontakten mellem universitet og erhvervsliv. Vi hjælper virksomheder med at finde vej til de rigtige mennesker på DTU. Vi tilbyder fleksible pakkeløsninger, der gør det let at starte samarbejdet op. Og vi arbejder på tværs af institutter for at sammensætte de rette faciliteter og tværfaglige teams.

Vi tror på, at et nært samarbejde mellem DTU og erhvervslivet får verden til at udvide sig for begge parter. Forskere får indblik i de problemstillinger, som virksomhederne beskæftiger sig med. Studerende får et unikt springbræt til det professionelle arbejdsliv. Alt i mens virksomheder får adgang til banebrydende forskning og innovation, der ruster dem til en digital og bæredygtig fremtid.

Det er sådan, vi sammen med erhvervslivet udvikler teknologi for mennesker.

Samarbejdspakker

Gå på opdagelse i vores samarbejdsmuligheder og udforsk hvordan DTU kan hjælpe jer. DTU Industrial Partnerships præsenterer tre samarbejdspakker, som kan skræddersys efter jeres behov.

DTU Corporate Partner
Vores mest eksklusive samarbejde til større virksomheder, som kommer 360 grader rundt om DTU's ydelser.
DTU Talent Partner
Brand din virksomhed over for DTU´s skarpe talenter eller få løst en konkret opgave.
DTU Business Hub Partner
Bliv del af et innovativt og tværfagligt fællesskab, hvor du bliver inspireret til at finde løsninger på din virksomheds teknologiske udfordringer.

Kontakt

Jonas Orebo Pyndt
Teamleder, Privat Samarbejde
AFRI
22 56 75 79