AWA event

Tirsdag d. 27 august får vi besøg af Troels og Panagiota fra vores rådgivende partner AWA . De vil fra kl 13 tilbyde sparring, hjælp og svar på eventuelle spørgsmål og problemstillinger man måtte gå med indenfor patentrelaterede områder. Lidt information om Troels og Panagiota:

Troels Peter Rørdam

Senior European Patent Attorney

M.Sc. Engineering, Applied Physics

Troels Peter Rørdam er en certificeret europæisk patentadvokat, der har arbejdet med IPR siden 2006. Troels håndterer mange forskellige typer patentrelaterede spørgsmål, hovedsageligt for små og mellemstore virksomheder inden for forskningsintensiv industri samt private opfindere inden for mekanik, især fysik, elektronik, optik og software. Troels har især indgående kendskab til ”the Patent Prosecution Highway” og brugsmodeller over hele verden.

 

Panagiota Gianniou

Associate - Patent

Ph.D., M.Sc. Engineering

Panagiota Gianniou er en del af AWA Copenhagen Mechanics Team. Panagiota har en ph.d. og M.Sc. fra Danmarks Tekniske Universitet. Hendes ekspertise ligger inden for maskin- og anlægsteknik og specifikt inden for bygningskonstruktion, energisystemer og smart cities. Panagiota blev medlem af AWA Trainee Program i september 2018.

Tidspunkt

tir 27 aug 19
13:00 - 17:00

Kontaktperson

Hvor

DTU Link, bygning 108