Ingeniørernes Lederuddannelse - EBA

Diplomuddannelsen Ingeniørernes Lederuddannelse (EBA) understøtter kompetenceudvikling på et højt fagligt niveau, og er målrettet til dig, der har en teknisk-naturvidenskabelig uddannelses- og erfaringsbaggrund.

Uddannelsen giver dig faglige forudsætninger for at omsætte økonomisk, organisatorisk, markeds- og kommunikationsmæssig viden til praktisk anvendelse indenfor ledelsesfunktioner.
Selvom du ikke har en ingeniørfaglig baggrund, kan du blive optaget på diplomuddannelsen. 

Styringsredskaber og ledelsesperspektiver

Diplomuddannelsen tager udgangspunkt i den planlægning og økonomiske styring, som finder sted i forbindelse med virksomhedens beslutningsprocesser. Du får en teoretisk viden om forskellige styringsredskaber og ledelsesperspektiver.

Økonomisk styring og marketingstrategi

Efter gennemført uddannelse, vil du have opnået teoretisk og praktisk grundlag, så du behersker metoder til økonomisk styring af virksomheden. Du er klædt på til at deltage i virksomhedens marketingstrategiske ledelsesarbejde. Du har tilegnet dig metoder og systematiske arbejdsformer, der sætter dig i stand til at arbejde med strategi på alle niveauer.

Du kan finde mange flere informationer om tilmelding og beskrivelse af de enkelte moduler i menuen til venstre. Uddannelsen foregår på Ballerup Campus.

 

Har du spørgsmål eller brug for personlig vejledning?

Skriv til Studieleder Pernille Rydén. Ring på tlf. 35885238.

Selvom Torben Høberg endnu ikke havde fået sit diplom fra Ingeniørernes Lederuddannelse, så skaffede hans nye diplomuddannelse ham et nyt job.Læs hans historie her.

Headhuntet til chefstilling

Selvom Torben Høberg endnu ikke havde fået sit diplom fra Ingeniørernes Lederuddannelse, så skaffede hans nye diplomuddannelse ham et nyt job. Læs hans historie her.

Diplomuddannelsen Ingeniørernes Lederuddannelse (EBA)

Med Diplomuddannelsen Ingeniørernes Lederuddannelse kvalificerer du til at forstå og varetage ledelsesopgaver professionelt. Du får viden om forskellige styringsredskaber og ledelsesperspektiver, der giver dig faglige kompetencer til at omsætte strategi til operationelle mål. Fokus er på innovation af forretningsmodeller, lean værktøjer og lean ledelse samt strategi, organisation og ledelse. Uddannelsen udbydes på deltid under Lov om Åben Uddannelse, og er på bachelorniveau. Undervisningen foregår om aftenen på DTU Diploms Campus i Ballerup. Læs mere om Diplomuddannelsen Ingeniørernes Lederuddannelse på: http://www.cv.diplom.dtu.dk/Diplomuddannelser/Diplomuddannelsen-Ingenioerernes-Lederuddannelse.