Ledelse

Du bliver kvalificeret i forhold til dine nuværende personlige og faglige kompetencer, så du selvstændigt kan varetage opgaver inden for ledelse og organisation.

Der er specielt fokus på områder som personligt lederskab, medarbejderrelationer, medarbejderudvikling, organisationsforandring og strategi. 

Strategisk og operationelt niveau

Du opnår viden om, hvordan du vurderer, analyserer og anvender de elementer, som indgår i ledelsesprocesserne fra strategisk til operationelt niveau. Du opnår viden om ledelse på et højt fagligt niveau gennem et praksisorienteret fokus, hvor dine egne cases bliver inddraget i undervisningen.

Styrk dine handlekompetencer

Uddannelsen styrker dine personlige handlekompetencer i forhold til et givet ledelsesområde. Du lærer at arbejde professionelt med ledelse og lærer at håndtere komplicerede organisatoriske problemstillinger.

Du kan finde mange flere informationer via venstremenuens punkter her på siden. Her kan du fx læse om uddannelsens forskellige moduler og hvordan du tilmelder dig til diplomuddannelsen. Uddannelsen foregår på Ballerup Campus.

I samarbejde med DJØF Kurser og Efteruddannelse udbyder hele uddannelsen med en række valgmoduler, f.eks. Ledelse og styring i politisk styrede organisationer, Kommunikation og organisation, Strategisk ledelse og Økonomisk ledelse. Kontakt DJØF Kurser og Efteruddannelse for priser, undervisningsdage og tilmelding.

I samarbejde med Ledernes Kompetencecenter udbyder vi samlede pakker med Diplomuddannelsen i ledelse i København. Kontakt Ledernes Kompetencecenter for priser, undervisningsdage og tilmelding.

Se samlet oversigt over diplommoduler.

 

Har du spørgsmål eller brug for en personlig samtale?

Skriv til studieleder Isa Keller-Andreasen. Ring på 21561044.