Mød DTU

Besøg DTU, og find ud af, hvad det vil sige at læse til ingeniør, eller få et indblik i en fascinerende verden af naturvidenskab og teknik. På DTU har vi både tilbud til dig, der allerede ved, at du er interesseret i en ingeniøruddannelse, og mere generelle tilbud til gymnasier og skoler, der sætter DTU´s faglighed i spil, så den kan kobles til undervisningen på skolen.

Studiepraktik 2012 - på besøg i kemiforelæsning

Er en ingeniøruddannelse noget for mig? Hvilken uddannelse skal jeg vælge? Hvordan er det at læse på DTU? Kom til Åbent Hus, og mød alle vores uddannelser, eller bliv studerende for en dag, og prøv på egen krop, hvordan livet som studerende på DTU er.

Mød uddannelserne

DTU har en lang række tilbud, der henvender sig til elever og lærere i gymnasiet og grundskolen. Foredrag, øvelser, undervisningsmateriale og events, der giver faglige nedslag i en spændende verden af naturvidenskab og teknisk videnskab.

Se vores tilbud til gymnasier og skoler
Åbent Hus på DTU

Online Åbent Hus 4. marts

DTU holder Online Åbent Hus 4. marts. Her kan du kan møde studerende og undervisere og få svar på dine spørgsmål om DTU's uddannelser og studiemiljø.

Online Åbent Hus på DTU

Undervisningsmaterialer til gymnasie og grundskole

Er du på jagt efter undervisningsmateriale, der kan få anvendt naturvidenskab og teknologi ind i undervisningen? Find læsestof, videoer og forsøgsvejledninger målrettet både gymnasiet og grundskolen.

Find undervisningsmaterialer
Rødovre gymnasium

Få besøg af en ph.d. og bliv klogere på bæredygtighed

DTU tilbyder alle landets gymnasier at booke en ph.d.-studerende til at fortælle om sin forskning i en ramme af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Læs mere om ph.d.-besøg
Foto: Thomas Hjort Jensen
Spektakulære kemiske reaktioner, gevaldige brag og visualisering af abstrakte fysiske fænomener. Med DTU Science Show er du godt underholdt af naturvidenskaben.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få information om nye og aktuelle tilbud, som konkurrencer, lærerkurser, særlige events, undervisningsmaterialer, studiepraktik, SRP-øvelser, udlån af udstyr og meget andet til gymnasiet og grundskolen.


Nyhedsbrevet udkommer fire til seks gange årligt.

Nyhedsbrev til Gymnasier og Skoler