Mød DTU

Besøg DTU, og find ud af, hvad det vil sige at læse til ingeniør, eller få et indblik i en fascinerende verden af naturvidenskab og teknik. På DTU har vi både tilbud til dig, der allerede ved, at du er interesseret i en ingeniøruddannelse, og mere generelle tilbud til gymnasier og skoler, der sætter DTU´s faglighed i spil, så den kan kobles til undervisningen på skolen.

DTU tilbyder foredrag, øvelser, undervisningsmateriale og events, der giver faglige nedslag i en spændende verden af naturvidenskab og teknisk videnskab.

Se vores tilbud til gymnasier og skoler

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få information om nye og aktuelle tilbud, som konkurrencer, lærerkurser, særlige events, undervisningsmaterialer, studiepraktik, SRP-øvelser, udlån af udstyr og meget andet til gymnasiet og grundskolen.


Nyhedsbrevet udkommer fire til seks gange årligt.

Nyhedsbrev til Gymnasier og Skoler

Lav dine SRP-øvelser på DTU

Skal du skrive SRP?
Lav dine øvelser på DTU

Green mobility challenge
Er du på jagt efter undervisningsmateriale, der kan få anvendt naturvidenskab og teknologi ind i undervisningen? Se vores udvalg af materialer til grundskolen og gymnasiet.
Illustration

Sæt bæredygtighed på skemaet

DTU tilbyder alle landets gymnasier at booke en ph.d.-studerende til at fortælle om sin forskning i en ramme af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Læs mere om ph.d.-besøg