Forelæsning

Studerende for en dag

Hvis du er elev på en gymnasial uddannelse, på adgangskursus eller har en adgangsgivende eksamen kan du blive studerende for en dag og prøve, hvordan det er at læse til ingeniør på DTU og være en del af studiemiljøet.

Som studerende for en dag, kan du komme du til at opleve hverdagen som ingeniørstuderende fra første parket. Besøgene foregår på DTU - i Lyngby eller Ballerup - og du kommer helt tæt på både undervisningen, forsøgene og studiemiljøet. Du får din helt egen ingeniørstuderende, der vil guide dig gennem dagen, og som du kan spørge om alt mellem himmel og jord.

Vælg selv uddannelse

Du kan blive studerende for en dag som både civilingeniør og diplomingeniør på de fleste af vores retninger. Når du tilmelder dig, vælger du, hvilken uddannelse du ønsker at besøge, og herefter bliver du tilknyttet en ingeniørstuderende fra den pågældende uddannelse, som du kan følges med hele dagen - til forelæsninger, øvelser, frokost i kantinen - eller hvad dagen ellers byder på.

Tilmelding midlertidigt ikke mulig pga lockdown

På DTU arbejder både studerende og ansatte hjemmefra i den kommende tid for at begrænse coronasmitten. Du har derfor ikke mulighed for at opleve uddannelserne på DTU indefra, inden vi går i gang med sommerens eksamensperiode. Vi åbner igen for tilmeldingen til studerende for en dag fra september måned. Hold øje med siden her.

Har du spørgsmål?

Kontakt Studievejledningen i Lyngby eller Ballerup for mere information.