Studiepraktik på DTU

Studiepraktik i uge 43 Til elever i 3. g: Overvejer du at blive ingeniør? Hvert år i uge 43 åbner DTU dørene for tre dages studiepraktik for dig, der er igang med det sidste år på en gymnasial uddannelse eller som har afsluttet én. Læs evt. mere på: https://www.dtu.dk/uddannelse/moed-dtu/moed-uddannelserne/studiepraktik

Studiepraktik i uge 43

Til elever i 3. g eller dig, der blev student for nyligt: Overvejer du at blive ingeniør? Hvert år i uge 43 åbner DTU dørene for tre dages studiepraktik for dig, der er igang med det sidste år på en gymnasial uddannelse eller som har afsluttet én. I 2020 afholdes studiepraktik som en online event.

Ingeniører løser problemer

Fremtiden formes af ingeniører, der bruger deres vilje og talent på at udvikle kreative løsninger på samfundets problemer. DTU tilbyder dig mere end 30 forskellige veje at gå, hvis du har lyst til at sætte dit præg på fremtiden. Nogle af vores studerende tænder på at opdage noget nyt. Andre jagter nye måder at kombinere velkendt viden på. Men fælles for dem er, at løsningerne bli'r til noget - fordi de udvikles i samarbejde og i tæt kontakt med virkelighedens problemer. 

Studiepraktik gør dig klogere på dit studievalg

Studiepraktik er for dig, der pusler med tanken om at blive ingeniør - og at studere på DTU. I 2020 har DTU 500 pladser til et online forløb - fordelt over 30 forskellige uddannelsesretninger.