Tilbud til gymnasier og skoler

DTU har en lang række tilbud, der henvender sig til elever og lærere i gymnasiet og grundskolen. Foredrag, øvelser, undervisningsmateriale og events, der giver faglige nedslag i en spændende verden af naturvidenskab og teknisk videnskab.

Bemærk: DTU følger udbruddet af coronavirus og myndighedernes retningslinjer tæt, herunder retningslinjer vedr. afholdelse af arrangementer. Retningslinjerne for undervisning på universiteterne vil afgøre, i hvilket omfang det er muligt at tage imod gymnasieklasser.

Foto: Mikal Schlosser

Tag gymnasieklassen med på DTU, og få nye perspektiver på matematik og naturvidenskab, find inspiration i vores undervisningsmaterialer, få besøg af DTU Science Show, eller brug DTU's laboratorier i SRP-opgaven.

Læs mere om øvelser, foredrag og materialer

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få information om nye og aktuelle tilbud, som konkurrencer, lærerkurser, særlige events, undervisningsmaterialer, studiepraktik, SRP-øvelser, udlån af udstyr og meget andet til gymnasiet og grundskolen.


Nyhedsbrevet udkommer fire til seks gange årligt.

Nyhedsbrev til Gymnasier og Skoler

Har du mod på at prøve kræfter med en faglig udfordring ud over det sædvanlige? Få overblik over DTU's tilbud til elever, der vil snuse til faglighed på universitetsniveau. 

Læs mere om events, camps og konkurrencer
Foto: Mikal Schlosser
DTU byder gymnasieklasser indenfor til en dag med øvelser og foredrag, som kan perspektivere den daglige undervisning. Læs mere, og book et besøg.