SRP-øvelser

3.g elever kan gennemføre eksperimenter til brug i SRP'en i DTU's laboratorier og værksteder.

Går du i 3.g og skal du skrive SRP?

DTU tilbyder en række øvelser, som du kan bruge i din SRP - primært i matematik og de naturvidenskabelige fag. Øvelserne varer typisk 1-2 dage, og du gennemfører dem i laboratorier eller værksteder på DTU sammen med andre 3.g elever. Det er forskere eller studerende fra DTU, der guider jer gennem øvelsen og den faglighed, som den repræsenterer. En SRP-øvelse på DTU giver dig dermed dels en unik mulighed for at gennemføre øvelser, som du ikke kan udføre på gymnasiet eller derhjemme, dels adgang til mennesker, der er eksperter inden for området.

Øvelser - foråret 2021

I løbet af efteråret offentliggør vi listen over de øvelser, som DTU udbyder i foråret 2021. Følg med på siden her - efter planen bliver den opdateret med øvelser i løbet af november måned. Listen over de øvelser, der blev afholdt i 2020, ligger her - du kan skimme listen og få indtryk af, hvilken type øvelser vi afholder. Nogen af øvelserne vil blive gentaget, andre vil udgå, og der kommer nye til - og den opdaterede liste over øvelser i 2021 udkommer så snart vi har detaljerne på plads.

Tilmelding

Online tilmelding til DTU's SRP-øvelser åbner i begyndelsen af januar måned. Hold dig orienteret her samtidigt med at listen over SRP-øvelser ligger online.

 

Andre tilbud på DTU

Har du valgt et fag eller et emne, som ikke kan matches med SRP-øvelser på listen, eller passer tidspunkterne dig ikke, er der også andre muligheder for, at du kan komme i laboratoriet på DTU og lave en SRP-øvelse.

Det kræver dog, at du selv finder frem til og tager kontakt til det faglige miljø, der beskæftiger sig med det, du er interesseret i. Du kan starte med at lave en søgning på DTU´s hjemmeside - se søgefeltet i øverste højre. I vejledningen her, kan du få gode råd til hvad du skal gøre når du tager kontakt til en af DTU's forskere.