Studieliv

På DTU bliver du en del af et fagligt og socialt fællesskab med over 11.000 andre studerende. Studiemiljøet og faciliteterne på vores campusser i Lyngby og Ballerup er i topklasse, og når du har fri fra studierne, har du mulighed for at deltage i et væld af aktiviteter.

Socialt og fagligt fællesskab
Få en god studiestart på DTU

Er du ny på DTU? Her kan du finde vigtige datoer og nyttig information, der bringer dig sikkert igennem den første tid som studerende på DTU.

På DTU skaber de studerende et godt studieliv
DTU's campusser i Lyngby og Ballerup er udstyret med faciliteter af høj standard, og vi samarbejder løbende med de studerende om at videreudvikle DTU som et attraktivt studiested. 
Bolig

Få gode råd til hvordan du finder en bolig og får økonomien til at hænge sammen, mens du studerer.

DTU RoboCup er en årlig konkurrence, hvor robotter bygget og programmeret af studerende gennemfører en omfattende forhindringsbane.

Byg en robot, bryg en bæredygtig øl eller vær med til at gøre Roskilde Festival grønnere og smartere. På DTU kan du deltage i en lang række studierelevante projekter og omsætte din teoretiske viden til praksis.

Hong Kong

Du har gode muligheder for at komme til udlandet, mens du studerer. DTU har udvekslingsaftaler med universiteter i hele verden, og du kan få hjælp til at planlægge dit ophold hos International Studievejledning.

På DTU Lyngby Campus finder du undervisningslokaler indrettet med moderne undervisningsfaciliteter, og som studerende har du adgang til et utal af forskelligartede forskningsfaciliteter, blandt andet topmoderne laboratorier, supercomputere og store forsøgshaller. Se filmen, og kom med rundt.

Læs mere om Lyngby Campus

Et robotlaboratorium, et højspændingslaboratorium og et prototypeværksted er blot nogle af de faciliteter, du finder på DTU Ballerup Campus. Se filmen, og kom med på en 360 graders rundvisning på campus.

Læs mere om Ballerup Campus