Studieliv

På DTU bliver du en del af et fagligt og socialt fællesskab med over 11.000 andre studerende. Studiemiljøet og faciliteterne på vores campusser i Lyngby og Ballerup er i topklasse, og når du har fri fra studierne, har du mulighed for at deltage i et væld af aktiviteter.

Socialt og fagligt fællesskab

Kom med rundt på Lyngby Campus

På DTU Lyngby Campus finder du undervisningslokaler indrettet med moderne undervisningsfaciliteter, og som studerende har du adgang til et utal af forskelligartede forskningsfaciliteter, blandt andet topmoderne laboratorier, supercomputere og store forsøgshaller. Se filmen, og kom med rundt.

Læs mere om Lyngby Campus

Kom med rundt på Ballerup Campus

Et robotlaboratorium, et højspændingslaboratorium og et prototypeværksted er blot nogle af de faciliteter, du finder på DTU Ballerup Campus. Se filmen, og kom med på en 360 graders rundvisning på campus.

Læs mere om Ballerup Campus

Få en god studiestart på DTU

Er du ny på DTU? Her kan du finde vigtige datoer og nyttig information, der bringer dig sikkert igennem den første tid som studerende på DTU.

DTU RoboCup er en årlig konkurrence, hvor robotter bygget og programmeret af studerende gennemfører en omfattende forhindringsbane.

Byg en robot eller bryg en bæredygtig øl. DTU's studenter-projekter giver dig mulighed for at omsætte din teoretiske viden til praksis.