Kollegier

Som studerende på DTU har du gode muligheder for at bo tæt på dit studie. Der er flere kollegier på campus, men Polyteknisk KollegieSelskab (PKS) administrerer også kollegieværelser i København og Storkøbenhavn.

Bo på DTU Lyngby Campus

Andelskollegiet Kollegiebakken

Andelskollegiet Kollegiebakken har 75 lejligheder af tre forskellige typer. Alle lejligheder har eget køkken og bad. Kollegiebakken er både en andelsboligforening og et kollegium.

Villum Kann Rasmussen Kollegiet

Kollegiet består af tre blokke på tre etager med i alt 84 enkeltpersons værelser. To værelser deler en gang med tilknyttet badeværelse og køkken. Dertil er der et stort fælles køkken på hver etage.

 

Kollegiet er opført i 2006 og består af 72 lejligheder på hhv. 30, 40 og 50 kvm, alle med eget køkken, bad og terrasse/altan. Lejlighederne på 40 og 50 kvm må bebos af to personer. Til kollegiet hører desuden et fælleshus.

 

William Demant Kollegiet

Kollegiet blev stiftet i år 2002 og består af to blokke med hver to etager. På hver etage findes et dobbeltkøkken med 25 værelser tilknyttet, og kollegiet bebos således af i alt 100 studerende.

Professor Ostenfeld Kollegiet

Kollegiet består af 276 enkeltværelser på 18m2 og 12 to-personers værelser på 30m2. Alle værelser har eget bad og toilet. Dertil findes motionsrum, sauna og 18 fælleskøkkener.

Kampsax Kollegiet

Kollegiet er opført i 1970 og består af 521 enkeltværelser med tilhørende 31 køkkener. Et eller to køkkener, med tilknyttede værelser, udgør små enheder i en til to etagers blokke adskilt af grønne områder.

Kollegiet er opført i 2017 og består af 200 værelser med eget toilet/bad, samt adgang til fælles køkken på hver etage. Værelserne udlejes fuldt møbleret.

Bo tæt ved DTU Lyngby Campus

Viggo Jarls Kollegium

Kollegiet ligger i Virum og består af 32 værelser på 23m2 med bad og fælleskøkkener, samt 54 værelser på 29m2 med eget køkken og bad. Alle værelser har adgang til altan eller terrasse.

Trørødkollegiet
Kollegiet, der ligger i Trørød, består af 96 rækkehuse på 57m2. Hvert hus består af tre værelser, badeværelse, gang, køkken og egen lille have. Det er tilladt af have kæledyr.
Nybrogård Kollegiet

Kollegiet ligger mellem Lyngby og Bagsværd sø og består af 446 værelser på 12m2 og 22 værelser på 16m2 - alle med eget bad, toilet og entre og fælleskøkken. Dertil findes 68 lejligheder på 32m2 med to rum, badeværelse, entre og køkken.

Poul Bergsøe Kollegiet
Paul Bergsøe Kollegiet ligger i Søllerød og består af 352 enkelt- og 32 dobbeltværelser bygget op omkring fælleskøkkener i 16 toetagers bygninger. Alle værelser har eget bad og toilet. Kollegiet har egen park, sø og skov.
P.O. Pedersen Kollegiet

Kollegiet er placeret tæt på Bagsværd sø. Der er 230 enkeltværelser på 11m2, samt 46 hemselejligheder bestående af værelser på 11m2 og 13m2. Alle værelser er med eget bad og toilet, hemselejlighederne har eget tekøkken.

Bo i København

G.A. Hagemanns Kollegium

Kollegiet ligger på Østerbro tæt ved Østerport station. Det er et af de ældste kollegier i København og huser 61 værelser på 13,5 - 18m2, to værelser på 35m2 og værelser med hemse. Madordning er med i huslejen.

Regensen fra 1623 er Danmarks næstældste kollegie. Det er centralt beliggende i indre by og har 101 lejemål på mellem 11-35 m2 med fælles bad, toilet og køkken. 

Bo tæt ved DTU Ballerup Campus

Sømoseparkens ungdomsboliger
Kollegiet, der er opført i 2006, ligger 300 m fra Ballerup Campus og rummer 100 etværelses lejligheder, heraf er 6 handicapvenlige. Alle boligerne har eget køkken, toilet og bad og må bebos af to personer.
Lautrupgaard kollegiet

Kollegiet ligger 300 m fra Ballerup Campus og består af 88 etværelses og otte toværelses boliger. Alle har eget køkken og badeværelse. Kollegiet har desuden 8 fælleskøkkener.

Hjortespring Kollegiet
Kollegiet ligger i Herlev og består af 308 enkeltværelser på 23 m2 inkl. entre og toilet/bad, samt en stor, lukket altan. Der findes 24 rummelige fælleskøkkener, kollegiebar og flere udendørs-faciliteter.