Intro til SPS og oplæg for SPS-studerende på DTU

Har du symptomer på covid-19, skal du ikke møde på DTU, men blive hjemme. Symptomer kan være tør hoste, feber, vejrtrækningsbesvær, hovedpine, muskelømhed og ondt i halsen. Bliv også hjemme, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er syg.

På DTU tilbyder vi forskellige arrangementer til dig der er ordblind, er psykisk eller fysisk udfordret, har en udviklingsforstyrrelse, lider af en kronisk sygdom, eller lider af en anden varig funktionsnedsættelse. Du kan vælge at deltage til de arrangementer, som du finder relevante.

 • 12. august kl. 10:00 – 16:00: SPS-introdag for alle SPS-studerende
  I løbet af første del af introdagen vil SPS-enheden gennemgå, hvordan SPS-sagsgangen er. Derudover vil der være oplæg fra en tidligere studerende med autisme, og du vil få en introduktion til Studievejledningen, SU og studenterforeningen Polyteknisk Forening (PF). I løbet af anden del af introdagen tilbyder SPS-enheden individuelle samtaler med fokus på dig og dit støttebehov. Tilmeld dig introdagen ved at skrive til aus-sps@adm.dtu.dk

  Se programmet for SPS-introdagen
 • 13. august kl. 12:00 – 17:00: SPS-introdag målrettet ordblinde studerende
  I løbet af første del af introdagen vil SPS-enheden gennemgå, hvordan SPS-sagsgangen er. Derudover vil der være oplæg fra en ordblind studerende, og du vil få en introduktion til Studievejledningen. I løbet af anden del af introdagen tilbyder SPS-enheden individuelle samtaler med fokus på dig og dit støttebehov. Tilmeld dig introdagen ved at skrive til aus-sps@adm.dtu.dk

  Se programmet for SPS-introdagen
 • 16. september kl. 12:00 – 13:00: Workshop om studiestartsprøven
  Studievejledningen afholder et studiestartsoplæg, som bl.a. har fokus på studiestartsprøven og studieplanlægning. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Workshoppen bliver afholdt i mødecenteret lokale S09 på Lyngby Campus.

  Tilmeld dig workshoppen ved at sende en mail til jodah@dtu.dk
 • 5. oktober kl. 12:00 – 13:00: Workshop om eksamen og særlige vilkår til eksamen
  Oplægget handler om de forskellige særlige vilkår, man kan søge, og forskellige former for eksamen og prøver

  Tilmeld dig oplægget ved at skrive til aus-sps@adm.dtu.dk

Praktiske informationer
Når du tilmelder dig, skal du oplyse navn og studienummer. Skriv også gerne, hvis der er noget, som vi skal tage højde for i forhold til din deltagelse til arrangementet.

På grund af COVID-19 restriktioner planlægger vi ud fra følgende rammer for de forskelige oplæg:

 • SPS-introdagene
  Fysisk fremmøde op til 45 studerende pr dag.
 • Workshop om studiestartsprøven
  Fysisk fremmøde, da der er tale om en workshop med mulighed for vejledning.
 • Workshop om særlige vilkår til eksamen
  Fysisk fremmøde, da der er tale om en workshop med mulighed for vejledning.

Skulle det vise sig, at COVID-19 situationen ændrer sig over sommeren og reglerne om fysisk fremmøde igen strammes, vil oplæggene blive afholdt udelukkende via streaming. For oplæggene i september og oktober vurderes rammerne på et senere tidspunkt, igen afhængig af COVID-19.

Spørgsmål?


Har du spørgsmål til arrangementerne, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Kontakt SPS-enheden
 
Kontakt Studievejledningen