Studier i udlandet

Som DTU-studerende er der gode muligheder for at tage en del af uddannelsen i udlandet. Med over 120 partneruniversiteter rundt om i verden kan du tage på udveksling til alt fra KAIST i Korea til KTH i Stockholm og UBC i Canada.

Supplér din faglighed og oplev verden

Ved at tage på et studieophold i udlandet får du en unik mulighed for at udforske et nyt og anderledes læringsmiljø, imens du udfordrer dig selv fagligt, personligt og ikke mindst sprogligt. Så grib chancen og:

  • kast dig ud i nye faglige udfordringer
  • oplev en ny kultur helt tæt på
  • opbyg et internationalt netværk
  • og få en uforglemmelig oplevelse.

Du vil komme hjem med værdifulde erfaringer og kompetencer - alle relevante for dit studie – og fremtidige arbejdsliv som en ’global ingeniør’.

Sommerskole, praktik eller et almindeligt semesterophold?

Der er mange forskellige måder at tage på udlandsophold, og ud fra hjemvendte studerendes tilbagemeldinger er det ”100% det hele værd”. Langt de fleste tager på udveksling et eller to semestre, men flere af vores partneruniversiteter tilbyder også andre muligheder såsom sommerskole, praktik eller at skrive dit bachelor projekt/ speciale i udlandet.

Interesseret?

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvor du kan søge hen, ansøgningsprocessen og DTU-studerendes internationale oplevelser, så besøg DTU Study Abroad.

Kontakt

Email: international@adm.dtu.dk

Tlf.: 45 25 10 23.
Telefonisk henvendelse alle hverdage kl. 9-11.

Lyngby Campus
International Studieservice
Bygning 101A, Stuen
Anker Engelunds Vej 1
2800 Kgs. Lyngby
Drop-in: mandag, tirsdag, onsdag og fredag fra kl. 12-14

Ballerup Campus
International Studieservice, lokale D. 1.01
Lautrupvang 15
2750 Ballerup
Drop-in: alle onsdage i 13-ugers perioden kl. 12-14