Uddannelse

DTU's uddannelser

Bliv ingeniør på DTU

Gør noget ved din verden
Bliv ingeniør på DTU

DTU er Danmarks største uddannelsessted for ingeniører. Med en ingeniøruddannelse fra DTU kan du være med til at skabe en bæredygtig forandring i samfundet. Du kan læse til diplomingeniør eller civilingeniør, og du har stor frihed til at give din uddannelse, den profil du gerne vil. Uanset hvad du vælger, får du et stærk teknisk-naturvidenskabeligt fundament, der gør dig i stand til at udvikle nye teknologiske løsninger på de udfordringer, vi står over for.

Mand med høretelefoner ved forsøgsopstilling.
På DTU får du en af verdens bedste diplomingeniøruddannelser. Uddannelsen giver dig adgang til engagerede undervisere og unikke faciliteter.
Piger til undervisning.
Bacheloruddannelsen er første del af den femårige uddannelse til civilingeniør. Her får du en forskningsbaseret uddannelse med stor faglighed og valgfrihed.
To personer iført heldragter i laboratorium.
DTU kan tilbyde dig en teknologisk innovativ kandidatuddannelse med fokus på de kompetencer, du får brug for i din fremtidige karriere.
Smillende kvinde i grønne omgivelser.
Ph.d.-uddannelsen på DTU er en forskeruddannelse i international topklasse, som bringer dig på niveau med verdens allerbedste.
Grafik

Få adgangsgivende eksamen
Tag et adgangskursus

Studiestart på DTU

Ny på DTU?
Find info om din studiestart

SRP på DTU

Skal du skrive SRP til forår?

DTU tilbyder en række øvelser, som du kan bruge i din SRP - primært i matematik og de naturvidenskabelige fag - og som du gennemfører i DTU's laboratorier eller værksteder.

SRP-øvelser
Illustration

Sæt bæredygtighed på skemaet

DTU tilbyder gymnasier i hele landet at booke en ph.d.-studerende til at fortælle om sin forskning i en ramme af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Læs mere om ph.d.-besøg
Bliv del af et aktivt studieliv på DTU

Studiemiljøet og faciliteterne på vores campusser i Lyngby og Ballerup er i topklasse. Få et indblik i studielivet på DTU.

Vejledning
I tvivl om, hvilken uddannelse du skal vælge, eller hvilke muligheder du har, mens du studerer? Få svar hos studievejledningen.
Kantine

Inden du begynder at læse på DTU, er det en god idé at finde ud af, hvor du skal bo, og hvad du skal leve af.

Custom-design your master’s degree

Hvis du er studerende ved en anden dansk uddannelsesinstitution, kan blive gæstestuderende på DTU og følge et eller flere kurser.

Glade voksne sidder til undervisning.

Tag din efteruddannelse til nye højder

DTU's efteruddannelser sætter din erfaring i spil med den nyeste forskningsbaserede viden, styrker dine kompetencer og giver dig indsigten til at booste din karriereudvikling.

Efteruddannelse